«Είμαστε καλύτεροι με τον κόσμο μας!»

Από inpaok.com: Ο παίκτης της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Απόστολος Παλάσκας, μίλησε για το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην Δράμα, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί, για την κάλυψη αγώνων της ομάδα από το AC PAOK TV, ενώ κάλεσε και τον κόσμο του Δικεφάλου στο κλειστό της Νεάπολης, για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».
Πηγή: inpaok.com
«Είμαστε καλύτεροι με τον κόσμο μας!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τη Δράμα και το παιχνίδι που ακολουθεί με Φίλιππο:

«Δυσκολευτήκαμε να βρούμε ρυθμό ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι κόντρα στη Δράμα, μετά τη διακοπή δύο εβδομάδων που είχε προηγηθεί στο πρωτάθλημα. Λόγω και κάποιων απουσιών που είχε η Δράμα ίσως να περιμέναμε ένα πιο εύκολο παιχνίδι, αλλά κυρίως λόγω της δικής μας αγωνιστικής συμπεριφοράς δεν καταφέραμε να "καθαρίσουμε" το παιχνίδι όπως θα θέλαμε.

Το σημαντικότερο σε τέτοια παιχνίδια είναι να παίρνουμε τους δύο βαθμούς και πλέον κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας που σε συνδυασμό με τη νίκη θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν μία δυνατή προπόνηση για το ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο οποίο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ότι καλύτερο γίνεται».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πάντα είναι ένα ντέρμπι. Έχει περάσει μεγάλο διάστημα από το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ, η ομάδα βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο, το οποίο φυσικά ισχύει και για τον αντίπαλο. Τα παιχνίδια αυτά μέσα στην έδρα μας πρέπει να τα κερδίζουμε.

Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε βάλει, ασχέτως της ποιότητας που έχουν οι αντίπαλοι μας. Σαφώς θα είναι ένα παιχνίδι που θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας για να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε φέτος».

Για την κάλυψη των αγώνων από το AC PAOK TV:

«Είναι μία σημαντική πρωτοβουλία και για το χάντμπολ, αλλά και για τα υπόλοιπα αθλήματα που δεν έχουν ιδιαίτερη προβολή. Είναι σπουδαίο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ να τα παρακολουθεί, να είναι κοντά στην ομάδα με αυτό τον τρόπο.

Είναι μία εξαιρετική προσπάθεια που ελπίζω να τη στηρίξουν όλοι. Μέσω της εικόνας και της προβολής θέλουμε να κερδίσουμε τον κόσμο της ομάδας και να τον φέρουμε και στο γήπεδο».

Για την στήριξη του κόσμου ενόψει Ολυμπιακού:

«Είναι δεδομένη η στήριξη του κόσμου. Είναι πάντα δίπλα μας και με αυτούς στο πλευρό μας είμαστε ικανοί να κάνουμε τα πάντα».

Διαβάστε ακόμη...