«Τιμή να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ και της Εθνικής»

Από paok24.com: Η νεαρή αθλήτρια μίλησε για τους στόχους της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου, το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στο τμήμα,
Πηγή: paok24.com
«Τιμή να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ και της Εθνικής»

αλλά και την πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει από τον «ασπρόμαυρο» Ερασιτέχνη με τη διαδικτυακή κάλυψη αγώνων του συλλόγου.

Στη δεύτερη της σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η Ρένια Καρλάφτη δηλώνει πρόθυμη να συνεχίσει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων της για τον Δικέφαλο για πολλά ακόμη χρόνια, την ώρα που θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μία θέση στην δωδεκάδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αρχικά, η νεαρή αθλήτρια του Δικεφάλου μίλησε στο PAOK24 για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, αλλά και την προσπάθεια που θα κάνει η ίδια και οι συμπαίκτριες της για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος:

«Το ξεκίνημα της νέας σεζόν είναι δυστυχώς μακριά από τις προσδοκίες που είχαμε και με αποτελέσματα που δεν τα θέλαμε, αλλά αυτά υπάρχουν στον αθλητισμό, τώρα κοιτάμε να επανορθώσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες.

Στο ματς με το Σπόρτινγκ έγιναν κάποια σημαντικά λάθη στην άμυνα που μας κόστισαν το παιχνίδι. Αυτά θα διορθώσουμε για να πάμε παρακάτω.

Εννοείται πως είμαστε αισιόδοξες πως η ομάδα πρέπει και μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και αυτό θα κάνουμε. Οι στόχοι που θέσαμε από την αρχή της σεζόν ήταν υψηλοί και συνεχίζουν να παραμένουν.

Ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Νίκη Λευκάδας. Δύσκολη έδρα, δύσκολο παιχνίδι. Πηγαίνουμε για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να παλέψουμε γιατί είναι ένα ματς που θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Η Ρένια Καρλάφτη δεν έκρυψε την περηφάνια της για την παρουσία της στο ρόστερ του Δικεφάλου, αλλά και στις κλήσεις της εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών:

«Είναι τιμή μου να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας, θα προσπαθήσω να διεκδικήσω μία θέση στην δωδεκάδα, μακάρι να την κερδίσω. Την ίδια τιμή αισθάνομαι που αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα το κλίμα που εισέπραξα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό και από τους ανθρώπους της ομάδας και τις συμπαίκτριες μου. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και όσα χρόνια μείνω στη Θεσσαλονίκη θα ήθελα να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Το να έχεις συμπαίκτριες όπως η Λολίτα Λύμουρα είναι ένα... σχολείο για κάθε αθλήτρια. Μαθαίνεις δίπλα της συνεχώς».

Τέλος, η διεθνής αθλήτρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα από τον ΑΣ ΠΑΟΚ με τη διαδικτυακή κάλυψη των αγώνων του Δικεφάλου:

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό, γιατί δίνεται η δυνατότητα και στους δικούς μας ανθρώπους που είναι από μακριά, αλλά και στους φίλους της ομάδας να μας παρακολουθήσουν από το διαδίκτυο. Ελπίζουμε να τους κερδίσουμε και να τους φέρουμε να μας δουν και από κοντά στο γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια της σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...