«Εμείς φαβορί για το νταμπλ!»

Από inpaok.com: Η παίκτρια χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Λένα Μούρνου, για τη νίκη κόντρα στο Πανόραμα, για το παιχνίδι κόντρα στην Προσοτσάνη,
Πηγή: inpaok.com
«Εμείς φαβορί για το νταμπλ!»

για τον αποκλεισμό από το EHF Cup, για την επιστροφή της στον Δικέφαλο μετά από έναν χρόνο, για τον κόσμο και τις μεταδόσεις των αγώνων του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά και για την εμπειρία της στο Κατάρ, με το Beach Handball.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στο Πανόραμα και το γεγονός πως το Πανόραμα κέρδισε τη Νέα Ιωνία:

«Η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε αυτό που έγινε με τη Νέα Ιωνία και τις περιμέναμε λίγο πιο δυνατές στο μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά η δουλειά μας είναι πολύ καλή, είμαστε πολλές ώρες στο γήπεδο.

Οι προπονητές μας διαβάζουν πολύ καλά τους αντιπάλους μας. Ξέραμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και για αυτό το λόγο καταφέραμε να πάρουμε μια τόσο μεγάλη σε διαφορά νίκη».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Προσοτσάνη:

«Νομίζω θα είναι, ακόμα πιο εύκολο παιχνίδι, γιατί είναι μια νεοφώτιστη ομάδα. Στο ρόστερ της έχει παίκτριες που είναι μικρές ηλικιακά και νομίζω θα είναι ένα αρκετά εύκολο παιχνίδι».

Για τον αποκλεισμό στο EHF Cup από την ΖΟΡΚ:

«Θα μπορούσαμε είναι η αλήθεια να πάρουμε την πρόκριση, όμως ήταν πιο δυνατή η ΖΟΡΚ στην Σερβία. Προσπαθήσαμε αρκετά, ήταν καλύτερες και κέρδισαν».

Για τον ΠΑΟΚ που άφησε και τον ΠΑΟΚ που βρήκε με την επιστροφή της:

«Βρήκα έναν καλύτερο ΠΑΟΚ, με πολύ ωραίο κλίμα στην ομάδα. Πολύ ωραίες προπονήσεις πολύ πάθος σε όλο το σύνολο, με πολύ όρεξη για δουλειά και νομίζω πως φέτος θα είναι από τις καλύτερες χρονιές.

Είμαστε το φαβορί για το νταμπλ, δουλεύουμε σαν φαβορί και γενικά δεν χαλαρώνουμε, επειδή πήραμε το νταμπλ. Οι προπονήσεις είναι ίδιες και περισσότερες και εννοείται θα προσπαθήσουμε και πάλι να το κατακτήσουμε».

Για τον κόσμο και το γεγονός πως ο ΑΣ ΠΑΟΚ καλύπτει τα παιχνίδια διαδικτυακά:

«Ήταν ένα πολύ ευχάριστο αυτό που έγινε αυτό με τον ΑΣ ΠΑΟΚ που καλύπτει τα παιχνίδια, γιατί διαφημίζει το άθλημα.

Χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό το γεγονός, ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο και την οικογένεια του ΠΑΟΚ που μας στηρίζει.

Εύχομαι να συνεχιστεί όλο αυτό, γιατί το άθλημά μας δεν είναι πολύ διαφημισμένο και ενώ είναι πολύ δυνατό άθλημα και ειδικά για εμάς που είμαστε γυναίκες, είναι λίγο διαφορετικό και τους θέλουμε στο γήπεδο».

Για την εμπειρία που βίωσε με την Εθνική Beach Handball στο Κατάρ:

«Ήταν μια τεράστια εμπειρία. Είδαμε έναν άλλον κόσμο εκεί πέρα, διαφορετικές εγκαταστάσεις. Ήταν όλα πολύ οργανωμένα. Ήταν απίστευτο όλο αυτό που ζήσαμε εκεί πέρα. Δεν μπορώ να το περιγράψω σε κάποιον που δεν ήταν εκεί.

Αγωνιστικά, η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να τα πάμε πολύ καλύτερα, γιατί για λίγο δεν μπήκαμε τετράδα. Είχαμε αυτή την ατυχία, έλλειπαν και κάποιες παίκτριες βέβαια. Πραγματικά μακάρι ο κάθε αθλητής, να μπορούσε να ζήσει αυτό το πράγμα, ήταν πραγματικά όλα τέλεια και εύχομαι να ζήσουμε και άλλες τέτοιες στιγμές».

Διαβάστε ακόμη...