Τώρα… «φωνάζει» για κλέφτες ο Τάντιτς

Από inpaok.com:Πριν λίγο καιρό, ο Ντούσαν Τάντιτς ειρωνευόταν τον ΠΑΟΚ λόγω των διαμαρτυριών για τη διαιτησία του Πόουσον στον επαναληπτικό του Amsterdam Arena. Το «σπρώξιμο» που έτυχαν οι Ολλανδοί σε εκείνο το ματς και τα τρία πέναλτι που εκτέλεσε ο 30χρονος επιθετικός φαίνεται ότι δεν του έφταναν.
Πηγή: inpaok.com
Τώρα… «φωνάζει» για κλέφτες ο Τάντιτς


Τότε έλεγε:

«Κάθε παράβαση μέσα στα 16 μέτρα της μεγάλης περιοχής είναι πέναλτι. Δε μας βοήθησε ο διαιτητής ή η UEFA. Ακόμη και το πρώτο πέναλτι που έχασα, έπρεπε να το εκτελέσω ξανά καθώς ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έφυγε από τη γραμμή του τέρματος πιο νωρίς από ότι πρέπει. Το να δίνει ο Άγιαξ προκριματικούς αγώνες, είναι απλά ντροπή. Φθάσαμε πέρυσι στους τέσσερις του Champions League και φέτος πρέπει να παίξουμε προκριματικούς. Αυτό είναι ντροπή».

Χθες (5/11) βέβαια, που ο τροχός γύρισε και ο Άγιαξ «φωνάζει» για τη διαιτησία του αγώνα με την Τσέλσι και την διπλή αποβολή σε ένα λεπτό, ο Σέρβος άλλαξε τροπάριο:

«Θα έπρεπε να μιλάμε για τον Άγιαξ και για το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μας, όμως, ένας άνθρωπος ήρθε και μας έκλεψε όλο το παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι. Έχει γίνει φάουλ από τον Πούλισιτς νομίζω στον Μπλιντ, έπειτα δεν θα υπήρχε κίτρινη στον Μπλιντ ούτε κίτρινη στον Φέλτμαν ούτε πέναλτι. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό με τις δύο αποβολές. Ο Άγιαξ ήταν καλύτερος από την Τσέλσι και ένας άνθρωπος κατέστρεψε όλο το παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...