Στην Θεσσαλονίκη ο Κορνατσίνι

Απο arenafm.gr: Ο άνθρωπος που έφερε στον ΠΑΟΚ τον Λέο Ζαμπά και Ντόουγκλας Αουγκούστο αλλά και τον Λούκας Σάσα στην ομάδα του Άρη βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη.
Πηγή: arenafm.gr
Στην Θεσσαλονίκη ο Κορνατσίνι

Αν και πραγματοποιήθηκαν κάποιες αλλαγές στο μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Ζαμπά η παρουσία του στην Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο Βραζιλιάνος μάνατζερ, είναι στην συμπρωτεύουσα και η παρουσία του θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν συνδυάζεται με ενδεχόμενη πρόταση για τον νεαρό εξτρέμ του ΠΑΟΚ από ομάδα του εξωτερικού.

Ο Ζαμπά δεν είναι στις βασικές επιλογές του Αμπελ Φερέϊρα, μάλιστα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έμεινε ως 19ος εκτός αποστολής και γενικά δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν προκύψει πολλά μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο με πιο έντονο αυτό που ήθελε της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να ενδιαφέρεται για αυτόν.

Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ δεν θα είναι αρνητικοί σε ενδεχόμενο παραχώρησης του αρκεί να φέρει πρόταση που να κρίνεται οικονομικά συμφέρουσα για τους πρωταθλητές. Η ρήτρα στο συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2018 φτάνει στα 20 εκατομμύρια ευρώ αλλά αυτή την στιγμή φαντάζει εξωπραγματική.

Διαβάστε ακόμη...