«Μονόδρομος η νίκη!»

Από inpaok.com: Ο παίκτης πόλο της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κεχαλάρης, μίλησε για την ήττα από τον Υδραϊκό, για το... πρόβλημα του Δικεφάλου στα εκτός έδρας παιχνίδια,
Πηγή: inpaok.com
«Μονόδρομος η νίκη!»

για το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην ΠΕΚΕΒ, για το κρίσιμο παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, όπου τόνισε πως είναι μονόδρομος η νίκη, για τον στόχο του Δικεφάλου, αλλά και για τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα από τον Υδραϊκό:

«Πάλι όπως και σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, μπήκαμε πολύ νωθρά. Έχουμε πρόβλημα στα εκτός μέχρι στιγμής. Δεν μπαίνουμε στο παιχνίδι σοβαροί. Δεν έχει δέσει η ομάδα και χρειαζόμαστε λίγο ακόμα χρόνο.

Παρ' όλα αυτά στα εντός έδρας παιχνίδια είμαστε μια άλλη ομάδα. Ξεκινάμε σοβαροί, γιατί είμαστε εντός έδρας, όμως αυτό πρέπει να το κάνουμε και στα εκτός, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα και πρέπει να το δουλέψουμε».

Για το αν υπάρχει κάποια εξήγηση για τις εμφανίσεις στα εκτός έδρας:

«Φταίμε ξεκάθαρα εμείς οι παίκτες. Είναι ψυχολογικό το θέμα μας, αλλά και ομαδικό. Πρέπει να το βρούμε αυτό σιγά-σιγά, ώστε να πάρουμε και εκτός έδρας βαθμούς. Επίσης ένα θέμα είναι και το γεγονός πως δεν παίξαμε φιλικά πριν την έναρξη της σεζόν, γιατί στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν ομάδες στο επίπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην ΠΕΚΕΒ:

«Αγωνιζόμαστε κόντρα σε μια ομάδα που παίζει στην Α2. Είναι στην ουσία μια καλή προπόνηση για εμάς και για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στο Παλαιό Φάληρο».

Για το παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο:

«Είναι μονόδρομος για εμάς η νίκη σε αυτό το παιχνίδι, διότι εάν χάσουμε θα φτάσουμε τις πέντε ήττες, οπότε θα δυσκολευτούμε στην συνέχεια να διεκδικήσουμε μια καλή θέση, ενόψει τα Play-Off».

Για τον στόχο του τμήματος:

«Θέλουμε να μπούμε στα Play-Off και μετά όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία».

Για τον κόσμο:

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι, γιατί μας δίνει έξτρα κίνητρο».

Διαβάστε ακόμη...