Φιλικά και... Champions league για την ακαδημία Χάντμπολ

Από acpaok.gr: Μόνο επιτυχημένο μπορεί να χαρακτηριστεί το ταξίδι των νεαρών αθλητών του χάντμπολ, παίδων και εφήβων, του ΠΑΟΚ στην πόλη των Σκοπίων, όπου πραγματοποίησαν φιλικούς αγώνες προετοιμασίας με με την ομάδα της FK Metalurg.
Πηγή: acpaok.gr
Φιλικά και... Champions league για την ακαδημία Χάντμπολ

Αφού ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες, οι νεαροί αθλητές, συνοδεία των προπονητών, του Εφόρου κ. Τάσου Παπαγιώτα, καθώς και των γονέων, που ταξίδεψαν μαζί τους, παρακολούθησαν ζωντανά τον αγώνα για το EHF Champions League της HC Vardar με την HC Meshkov Brest.

Στην επιστροφή, μία έκπληξη επιφύλασσαν οι «ασπρόμαυροι» για τον συμπαίκτη τους Άγγελο Αγγελίδη, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του, κόβοντας όλοι μαζί την τούρτα.

Οι ιθύνοντες των ακαδημιών, θέλουν να ευχαριστήσουν με την σειρά τους, τους γονείς που ταξίδεψαν μαζί τους, τους προπονητές, Αλέξη Παπαβασίλη και Απόστολο Παλάσκα, και ιδιαίτερα την διοίκηση της Vardar Skopje και την διοίκηση της RK Metalurg, όπως επίσης και τους προπονητές Alexandra Kuzmanovska και Oliver Dimitrioski, για την υπέροχη φιλοξενία τους.

Ανάλογα ταξίδια θα οργανωθούν και στη συνέχεια, σε γειτονικές χώρες, με μοναδικό στόχο και σκοπό, οι νεαροί αθλητές να πάρουν αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρίες μέσα από τους φιλικούς αγώνες που δίνουν.

Διαβάστε ακόμη...