Θοδωρής Βροντινός: «Ήρθα για να φέρω μετάλλια και κύπελλα στον ΠΑΟΚ»

Την πρώτη του συνέντευξη ως αθλητής του ΠΑΟΚ, έδωσε στο acpaok.gr, ο Θοδωρής Βροντινός.
Πηγή: acpaok.gr
Θοδωρής Βροντινός: «Ήρθα για να φέρω μετάλλια και κύπελλα στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Θοδωρή, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πώς αισθάνεσαι που αποτελείς πλέον και επίσημα κομμάτι της ομάδας μας ;

«Είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο , που βλέπω ότι χαρακτηρίζεται από το αίσθημα της ομαδικότητας το οποίο είναι πολύ σημαντικό στο μοναχικό άθλημα του στίβου. Δηλώνω ότι θα βάλω τα δυνατά μου να φανώ αντάξιος της τιμής που μου έγινε! Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον Πρόεδρο και στη Διοίκηση του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα την Έφορο της ομάδας του στίβου κ. Τάνια Κεραμυδά για την θερμή υποδοχή μου σε αυτή τη μεγάλη αθλητική οικογένεια. Εκτός από πάρα πολύ καλός αθλητής, μάθαμε ότι είσαι και πάρα πολύ καλός μαθητής».

Τελικά συνδυάζονται αυτά τα δύο;

«Πιστεύω ότι το ένα βοηθάει στο άλλο και δεν χρειάζεται να διαχωρίζονται. Η άσκηση βοηθάει το μυαλό να ξεθολώσει και βελτιώνει την διάθεση, σε εμένα τουλάχιστον έτσι λειτουργεί . Φυσικά όμως για να γίνουν και τα δύο σωστά δεν είναι και εύκολο, αφού απαιτούν αυστηρή διαχείριση του χρόνου και ενέργεια».

Παρά το νεαρό της ηλικίας σου (φέτος 2η χρονιά έφηβος) κατάφερες να πρωταγωνιστήσεις τόσο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας σου όσο και στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Τι να περιμένουμε από εσένα φέτος;

«Αρχικά ελπίζω φέτος να είναι μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς γεγονός το οποίο θα φέρει και το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Μετά την δύσκολη περσινή χρονιά των πανελληνίων εξετάσεων, φέτος θα έχω τη δυνατότητα να αφοσιωθώ περισσότερο στον στίβο. Έτσι, δίνω τον λόγο μου πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φέρω μετάλλια και κύπελλα για τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...