Εκτέθηκαν ξανά!

Από thessports.gr:Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό έφερε μεγάλη κουβέντα αναφορικά με την διαιτησία, τόσο από την πλευρά των «πράσινων», όσο και από τα «ερυθρόλευκα» μέσα.
Πηγή: thessports.gr
Εκτέθηκαν ξανά!

Μάλιστα έγινε μεγάλη προσπάθεια να βγει το πέναλτι που έφερε το γκολ της ισοφάριση του ΠΑΟΚ... άκυρο, τόσο για την παράβαση, όσο και για τον χρόνο αυτής, θεωρώντας πως κακώς ο Σλάβκο Βίνσιτς κράτησε επιπλέον καθυστερήσεις, πέραν του αρχικού πεντάλεπτου.

Υπενθυμίζεται πως ο Σλοβένος διαιτητής κράτησε τον επιπλέον χρόνο λόγω των καθυστερήσεων του Σωκράτη Διούδη, τον οποίο και τιμώρησε μάλιστα με κίτρινη κάρτα.

Την επόμενη ημέρα και στο παιχνίδι Λαμία- Βόλος (δείτε εδώ), ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης έκανε ακριβώς το ίδιο, σε ανάλογη φάση, κρατώντας 40 δευτερόλεπτα επιπλέον, μετά από καθυστερήσεις του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, εκθέτοντας αυτό το αφήγημα, που είχε ως μοναδικό στόχο να πληγεί ο ΠΑΟΚ στα μάτια της κοινής γνώμης.

Αναφορικά με την παράβαση τώρα, ο Γιώργος Δώνης και στην συνέχεια η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού μίλησαν για αμφισβητούμενη φάση, με την εικόνα ωστόσο να τους διαψεύδει πανηγυρικά.

Νωρίτερα, μέσα που πρόσκεινται στον... Ολυμπιακό, είχαν κάνει λόγο για πέναλτι- φάντασμα, παρά το «γκρέμισμα» του Κρέσπο από τον Κουρμπέλη.

Το πρωί της Τρίτης βγήκε στην δημοσιότητα (δείτε εδώ), ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού απολογήθηκε στους συμπαίκτες του για την φάση του πέναλτι, διαψεύδοντας ουσιαστικά την ανακοίνωση της... ομάδας του, που προσπάθησε να παραποιήσει την αλήθεια.

Διαβάστε ακόμη...