Ευχαριστήρια ανακοίνωση για Ιβάν Σαββίδη και ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Το διεθνές κολυμβητικό meeting «25α Αλεξάνδρεια» ολοκληρώθηκε, με τους ιθύνοντες να στέλνουν ευχαριστήρια ανακοίνωση σε Ιβάν Σαββίδη και αθλητές που βοήθησαν και συμμετείχαν στη γιορτή Υγρού Στίβου.
Πηγή: sdna.gr
Ευχαριστήρια ανακοίνωση για Ιβάν Σαββίδη και ΠΑΟΚ

Με την ολοκλήρωση του διεθνούς κολυμβητικού meeting «25α Αλεξάνδρεια», που ήταν αφιερωμένα στον αείμνηστο Έφορο Κολύμβησης του Σωματείου μας Αθανάσιο Χατζηγεωργίου, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία των αγώνων, η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον κ. Ιβάν Σαββίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την υποστήριξη που παρείχαν στη διεξαγωγή των αγώνων, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Ευχαριστούμε επίσης τους αθλητές-τριες, προπονητές-τριες, Έλληνες και ξένους, καθώς και τα Σωματεία τους, οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή του Υγρού Στίβου.

Οι αγώνες ως γνωστόν, διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την ΚΟΕ, την ΠΕΚΚΔΜ και τη Διοίκηση των ΕΑΚ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού για τα επόμενα Αλεξάνδρεια του 2018!

Διαβάστε ακόμη...