Κυριάκος Κυριάκος για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Αυγενάκη

Από thessports.gr: Για την «μάχη» του πρωταθλήματος, την διεκδίκηση του από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό αλλά και για τον Λευτέρη Αυγενάκη μίλησε, μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, και πρώην του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.
Πηγή: thessports.gr
Κυριάκος Κυριάκος για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Αυγενάκη

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το VAR: «Και πριν εφαρμοστεί είχα αντιμετωπίσει μια δυσπιστία. Υπάρχει μια τάση αποδόμησης καθώς μειώνει τα λάθη. Σκεφτείτε το φετινό πρωτάθλημα χωρίς αυτό τι κουβέντα θα είχαμε μετά από τόσες αμφισβητούμενες φάσεις τα τελευταία λεπτά».

Για τον Αυγενάκη: «Είναι ρηχά τα νερά. Τίτλους σε ατζέντα που δεν έχει μεγαλόπνοο σχέδιο. Είναι ένα μεγάλο φάουλ, δεν γνωρίσει τα ζητήματα σε βάθος και στέκεται σε επιχειρηματολογία. Χωρίς πολιτική προστασία το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αναπτυχθεί. Ωστόσο, συγκεκριμένοι ξεφεύγουν και δεν τιμωρούνται ποτέ. Έτσι ακολουθούν και άλλοι το παράδειγμα τους. Έλεγα και στο παρελθόν ότι παρακαλώ ο αθλητικός εισαγγελέας να με καλέσει εμένα πρώτα. Γεμίζουμε τοξικότητα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσο δεν ακολουθούσα τέτοιου είδους τακτική, είχα την πίεση να γίνω πιο δυναμικός γιατί ο Ολυμπιακός που ακολουθούσε την συγκεκριμένη τακτική έπαιρνε τα πρωταθλήματα. Γιατί λοιπόν να μην το κάνουμε και εμείς. Ωστόσο, εμείς δεν ακολουθήσαμε αυτήν την τακτική. Το νταμπλ και το αήττητο το πήραμε γιατί δεν λειτουργήσαμε έτσι. Είχαμε αποφασίσει να κλείσουμε τα αυτιά μας. Ένδειξη αδυναμίας για μένα οι διαμαρτυρίες. Μπορεί να κερδίσεις μια βραδιά αλλά σε βάθος χρόνου δεν θα κερδίσεις τίποτα».

Για τα παιχνίδια ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και εάν επηρεαστούν από την επικοινωνιακή πολιτική που ακολουθούν οι δύο σύλλογοι: «Έχω την αίσθηση ότι στα παιχνίδια ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό δεν θα δούμε αποτελέσματα τοξικότητας. Φυσικά ο ΠΑΟΚ θα απαντάει όταν χρειάζεται αλλά δεν προκαλεί. Δε θα δούμε το παραμικρό εκεί. Την τοξικότητα και το φόβο ορισμένων θα τα δούμε σε άλλα παιχνίδια».

Για τον φετινό τίτλο: «Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Δεν προκαλεί τον εκνευρισμό η απώλεια βαθμών αυτών που είχε γιατί απλά υπάρχουν και τα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ είναι ο διεκδικητής του πρωταθλήματος και ελαφρώς το φαβορί καθώς διαθέτει ένα καλό υλικό και έναν προπονητής που κρατά ενεργούς όλους τους παίκτες».

Για το ΚΙΝΑΛ: «Είμαστε σε περίοδο που ήταν ο ΠΑΟΚ το 2010 και αναζητούμε την στρατηγική που θα μας φέρει στην κορυφή».

Διαβάστε ακόμη...