Περίεργο μομέντουμ για τον Ήφαιστο

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ήφαιστο, ο οποίος έρχεται στη Θεσσαλονίκη, με το ρεκόρ του στο 3-2 και δύο συνεχόμενες ήττες από Λαύριο και Προμηθέα Πάτρας.
Πηγή: paok24.com
Περίεργο μομέντουμ για τον Ήφαιστο

Η ομάδα της Λήμνου, στην παρθενική της παρουσία πέρσι στη Basket League, είχε κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην έδρα της (80-79 με μια αντικανονική τάπα στον Αθηναίου στο τέλος), αλλά και στο Παλατάκι (με 73-75).

Φέτος, έρχεται στη Θεσσαλονίκη, θέλοντας να τερματίσει ένα αρνητικό σερί που πάει να δημιουργηθεί, μετά την ήττα στην έδρα του Λαυρίου (66-61) και αυτήν από τον Προμηθέα Πάτρας (72-75). Νωρίτερα, είχε κερδίσει κατά σειρά το Ρέθυμνο (66-50), τον Πανιώνιο (69-83), αλλά και την ΑΕΚ (72-68)...

Το χαρακτηριστικό του Ήφαιστου ως τώρα στη σεζόν, είναι η ενέργεια στην άμυνα του, καθώς δέχεται μόλις 65,6 πόντους ανά αγώνα, για 70,8 που βάζει.

Ο Τζέρι Σμιθ που έμεινε από πέρσι, είναι ο πρώτος του σκόρερ με 13,6 πόντους ανά αγώνα, 9 έχει ο Έβανς που επίσης έμεινε, ενώ Μολντοβεάνου, που ήταν μία από τις προσθήκες του καλοκαιριού, έχει 8,6. Τσαϊρέλης και Πελεκάνος πήγαν στη Λήμνο για να βοηθήσουν με την εμπειρία τους, ενώ Χάμοντς, Γκίλμπερτ και Λιτλ προσθέτουν διάφορα χαρακτηριστικά, σε άμυνα κι επίθεση. Σταμάτης, Μούρτος και Χαριτόπουλος, αποτελούν τους Έλληνες που έμειναν από πέρσι.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά την περσινή επιτυχημένη παρουσία στον πάγκο του Ήφαιστου, συνεχίζει και φέτος, σε μια ομάδα που με την οικογένεια Μπούμπουρα να τη χρηματοδοτεί, έδειξε και πέρσι ότι ήρθε, όχι μόνο για να μείνει στη Basket League, αλλά σταδιακά, να αποκτήσει και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Διαβάστε ακόμη...