Ενστάσεις Μποροβήλου για τις διακοπές στο VAR

Από sdna.gr:Το παράδειγμα με τη Ferrari που έφερε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ.
Πηγή: sdna.gr
Ενστάσεις Μποροβήλου για τις διακοπές στο VAR

Οι αντιδράσεις για το VAR συνεχίζονται στους κόλπους των ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Στο διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού την Παρασκευή 1/10, ήταν η... σειρά του Αστέρα Τρίπολης να εκφράσει τις ενστάσεις - διαφωνίες του αναφορικά με τις αλλεπάλληλες διακοπές που έχουν παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων, από τους διαιτητές για τη χρήση του VAR.

Το παράδειγμα που έφερε ήταν χαρακτηριστικό. Πιο χαρακτηριστικό δεν γίνεται. «Έχουμε μια Ferrari αλλά την οδηγεί ένας ατζαμής και στο εξωτερικό μπορεί να έχουν ένα πιο μικρό αυτοκίνητο αλλά οι άνθρωποι ξέρουν και το οδηγούν» είπε ο παλιός ρέφερι και έριξε έτσι το... καρφί του για τους Έλληνες διαιτητές.

«Είναι δυνατόν να σταματάει ένα παιχνίδι και να βλέπουμε τηλεόραση τελικά, πεντάλεπτα, επτάλεπτα, 10λεπτα και έρχονται και μεγάλα παιχνίδια τόσο στον β' γύρο και ακόμη μεγαλύτερα στα πλέι οφ και πλέι άουτ. Θα το γυρίσουμε στο τηλεοπτικό δηλαδή; Θα βλέπουμε τα παιχνίδια από την τηλεόραση στο γήπεδο;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος των Αρκάδων και πρόσθεσε: «Το VAR είναι για να διευκρινίζει μια σοβαρή φάση δεν είναι να διακόπτεται κάθε λίγο και λιγάκι και να βλέπουμε τον αγώνα από την τηλεόραση...».

Διαβάστε ακόμη...