«Ο ΠΑΟΚ θέλει να είναι πάντα ανταγωνιστικός σε κάθε τμήμα»

Από sdna.gr: Για τον τρόπο λειτουργίας του ΑΣ ΠΑΟΚ μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «ασπρόμαυρων», ‘Ακης Μπεκιάρης, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος θέλει να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα αθλήματα. Ακόμα έκανε το δικό του κάλεσμα στον κόσμο για το μπάσκετ.
Πηγή: sdna.gr
«Ο ΠΑΟΚ θέλει να είναι πάντα ανταγωνιστικός σε κάθε τμήμα»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ‘Ακης Μπεκιάρης, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, σχολίασε τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και τον τρόπο προβολής τους, ενώ δήλωσε πως έκανε και πρόταση για μετάδοση των αγώνων, μέσω του PAOK TV.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρών στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ήφαιστο Λήμνου στο μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αριθμό των αθλητών του ΠΑΟΚ στον Ερασιτέχνη: «5.000 είναι τα παιδιά που βρίσκονται στο τμήμα του Ερασιτέχνη. Ο ΠΑΟΚ θέλει να είναι πάντα ανταγωνιστικός σε κάθε τμήμα. Πέρυσι ήμασταν ντάμπλούχοι στο χάντμπολ γυναικών, ενώ είχαμε και πολύ σημαντικές επιτυχίες και σε άλλα τμήματα».

Για την συνεργασία του Ερασιτέχνη με επιχειρηματίες: «Ο ΠΑΟΚ πάντα θέλει το κάτι παραπάνω. Χρειάζεται μαζί του άτομα με ενδιαφέρον και διάθεση. Ο ΠΑΟΚ είναι ανοιχτός, κάθε προσφορά καλοδεχούμενη για την ομάδα μας».

Για την προβολή των αγώνων του Ερασιτέχνη: «Είναι στρατηγική να προβάλλουμε τα αθλήματα του Ερασιτέχνη που δεν είναι και πολύ δημοφιλή μέσω του καναλιού μας στο Youtube. Ξεκινήσαμε με το χάντμπολ γυναικών ενώ έχουμε άλλες τρεις μεταδόσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Είναι απόφαση πλέον να προβάλλουμε κάθε προσπάθεια του Ερασιτέχνη. Για αυτό και χρειάζονται και οι διαφημίσεις. Έχουμε πάρει θετικές κριτικές για αυτό και συνεχίζουμε. Με το πόλο ήδη κάνουμε διαδικασίες για να το προβάλλουμε και αυτό».

Για την προβολή των αγώνων του βόλεϊ ανδρών: «Το βόλεϊ των ανδρών είναι ιδιαίτερη περίπτωση που αφορά τον ΤΑΠ και όχι τον Ερασιτέχνη. Τα παιδιά του Τύπου οργανώνουν τις μεταδόσεις μέσω του επίσημου καναλιού του Ερασιτέχνη στο Υoutube».

Για το αν είναι εφικτό να υπάρχει προβολή από το PAOK TV: «Έκανα πρόταση στην διοίκηση του Ερασιτέχνη ότι σε βάθος χρόνου πρέπει να μεταδίδονται οι αγώνες από το PAOKTV. Δεν νομίζω πως θα μπορούσε να προκύψει κάποιο εμπόδιο σε αυτό εφόσον κινηθεί και η ΠΑΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα. Με ένα ”κλικ” οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να βλέπουν κάθε τμήμα της ομάδας τους, εφόσον υπάρχει και η συνδρομή».

Για το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ: «Για το μπάσκετ θα είμαι εκτός τόπου και χρόνου αν έλεγα ότι δεν νοιαζόμαστε . Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει πολλά προβλήματα και γενικότερα και το ευρωπαϊκό μπάσκετ το οποίο δημιουργεί ένα αθέμιτο ανταγωνισμό. Καλούμε τον κόσμο να έρθει αύριο να δει το παιχνίδι και να στηρίξει την ομάδα με τον Ήφαιστο Λήμνου».

Πηγή: Arena 89,4 FM

Διαβάστε ακόμη...