Χαμός με Πρίγιοβιτς!

Από inpaok.com: Εδώ και μερικές ημέρες στο ρεπορτάζ της Αλ Ίτιχαντ το πρώτο θέμα είναι ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Πηγή: inpaok.com
Χαμός με Πρίγιοβιτς!

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας ο Σέρβος επιθετικός έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την ομάδα με έδρα την Τζέντα, διότι δεν εκπληρώθηκε η υπόσχεση πως αυτή θα ενισχυθεί και θα διεκδικήσει όλους τους εγχώριους τίτλους, αλλά και το ασιατικό Champions League.

Αυτό δεν έγινε, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα του Πρίγιοβιτς να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Την Πέμπτη 31/10 η Αλ Ίτιχαντ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Αλ Αχλί και ηττήθηκε με 2-1 κάτι που έφερε την έκρηξη των οπαδών της.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του συλλόγου από τη Τζέντα που στοχοποίησαν τον Πρίγιοβιτς στα social media. Αρκετά tweet έχουν αναφορά και στον ΠΑΟΚ με τους Σαουδάραβες οπαδούς να λένε στον Δικέφαλο πως μπορεί να τον πάρει πίσω ακόμα και με 7 ή 5 εκατομμύρια.

Επίσης, δεν είναι λίγα τα μηνύματα που καλούν τη διοίκηση της Αλ Ίτιχαντ είτε να τον πουλήσει, είτε να βρει μια συμβιβαστική λύση και να τον αφήσει ελεύθερο!

Δείτε παρακάτω το εν λόγω tweet που έχει αρκετά σχόλια για τον Σέρβο

Διαβάστε ακόμη...