Γκαγκάτσης για όλα

Απο paok24.com: Όσα είπε στην Γ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για FFP, ΚΑΕ ΠΑΟΚ και... Σάββα Θεοδωρίδη
Πηγή: paok24.com
Γκαγκάτσης για όλα

Έδωσε απαντήσεις για όλα.

Ενδιαφέρουσες ήταν οι απαντήσεις που έδωσε ο Μάκης Γκαγκάτσης κατά τη διάρκεια της ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, έπειτα από ερωτήσεις που δέχτηκε από μετόχους.

Ο κ. Γκαγκάτσης ρωτήθηκε για το FFP, τα συμβόλαια του Δικεφάλου, την πορεία στην Ευρώπη, την κατάσταση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και για το για ποιο λόγο ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN μεταδίδει τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αγαπάμε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τις προσπάθειες που γίνονται, αλλά είναι μία ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάποιο άλλο τμήμα.

Δεν είναι γενική συνέλευση του OPEN. Ο κ. Θεοδωρίδης δεν έχει βγει ποτέ στην κάμερα του OPEN, αλλά οι δηλώσεις γίνονται στις κάμερες της ΕΡΤ ή της NOVA. Η αθλητική εκπομπή του OPEN καλύπτει όλα τα γεγονότα. Δε μιλάω φυσικά εκ μέρους του OPEN, αλλά δεν ισχύει αυτό που λέτε για πλύση εγκεφάλου. Οι μεταγραφές έγιναν, κάποιοι έπαιξαν με τον Άγιαξ ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες και η χειρότερη δυνατή κλήρωση.

Ο Εσίτι και ο Ντόουγκλας έπαιξαν στα ματς με τον Άγιαξ. Στο ποδόσφαιρο προπονητές και παίκτες έρχονται - φεύγουν, δεν είμαστε στις δεκαετίες 70-80 που οι παίκτες μένουν χρόνια στην ομάδα. Εμείς ανανεώσαμε τα συμβόλαια που έπρεπε να ανανεωθούν, εκτός από των Κάνιας, Σάκχοφ, αλλά έμειναν οι Βαρέλα, Κρέσπο, Πασχαλάκης. Από τους έξι που έληγαν τα συμβόλαια τα τέσσερα ανανεώθηκαν.

Ότι ισχύει για τους παίκτες, ισχύει και για τον προπονητή. Αναγνωρίζουμε τη δουλειά του Λουτσέσκου που οδήγησε σε τρία ή και τέσσερα τρόπαια αν προσθέσουμε το πρωτάθλημα του 2018.

Ο ΠΑΟΚ έχει νέο προπονητή, πορεύεται με αυτόν, τον στηρίζει και τα αποτελέσματα σιγά σιγά φαίνονται. Ήταν μία εξέλιξη που δεν την περιμέναμε, όμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης αντέδρασαν γρήγορα και αγοράστηκε ο κ. Φερέιρα με περισσότερα χρήματα (2,5 εκατομμύρια) από τα λεφτά που πήρε ο ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου (2 εκατ.). Παρασκευή έφυγε ο Λουτσέσκου, Δευτέρα ήρθε ο Φερέιρα.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει δέσιμο και κορμός τα τελευταία τρία - τέσσερα χρόνια, αλλά υπάρχουν και νέα πρόσωπα που αξίζουν να είναι εδώ. Ήταν αποτυχία η σύντομη πορεία στην Ευρώπη. Δε δικαιολογούμαστε που δεν περάσαμε τη Σλόβαν, αλλά είναι παρελθόν. Έχει αντίκτυπο και στην ΠΑΕ αυτό.

Τα αποτελέσματα στην Ευρώπη δεν ήταν και πέρσι καλά για να φέρουν έσοδα. Το θέμα του FFP είναι υπό έλεγχο για να μην υπάρχει κανένα θέμα. Έγιναν μεταγραφές και το ίδιο θα γίνει και τώρα. Μπορεί να πωληθεί κάποιος ή να έρθει κάποιος παίκτης. Η ομάδα κρατάει το αήττητο των 43 αγώνων, μακάρι να σπάσουμε το ρεκόρ των 58 αγώνων. Η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο με πάθος, όπως και πέρσι».

Διαβάστε ακόμη...