Στους υποψήφιους ο Σκουρτόπουλος

Από inpaok.com: Ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης (29/10) η λύση της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Κώστα Φλεβαράκη, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να εξετάζουν ήδη περιπτώσεις υποψήφιων αντικαταστατών, με τον όνομα του Θανάση Σκουρτόπουλου, να βρίσκεται των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: inpaok.com
Στους υποψήφιους ο Σκουρτόπουλος

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ήφαιστο (2/11), την ομάδα θα κοουτσάρει ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος είναι στο τεχνικό σταφ του Δικεφάλου, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον των «ασπρόμαυρων», το οποίο δεν πρέπει να μείνει για πολύ... ακέφαλο.

Στην λίστα των ανθρώπων του Δικεφάλου, βρίσκεται το όνομα του ομοσπονδιακού προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλου, με την περίπτωση του έμπειρου προπονητή να εξετάζεται από τους ιθύνοντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Μία άλλη επιλογή που εξετάζουν οι επιτελείς του Δικεφάλου, είναι να παραμείνει στον πάγκο ο Κώστας Χαραλαμπίδης, και να συνεχίσει η ομάδα με αυτόν στο τιμόνι της. Πρόκειται σίγουρα για μία επιλογή-ρίσκο, αλλά κινείται σαν σκέψη στο Παλατάκι.

Στην λίστα του ΠΑΟΚ είναι και ο Κώστας Μέξας, που μετά την φυγή του από τον Ηρακλή δεν έχει βρει ομάδα, καθώς ψάχνει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με τον Έλληνα τεχνικό, έγιναν επαφές και μέσα στο καλοκαίρι, αλλά προτιμήθηκε για τον πάγκο της ομάδας ο Κώστας Φλεβαράκης.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, την ίδια στιγμή που στον Δικέφαλο έρχονται παιχνίδια... τελικοί για την Basket League, με τον ΠΑΟΚ να «φωνάζει» για ενίσχυση σε περιφέρεια και ρακέτα!

Διαβάστε ακόμη...