Λύτρωσε τον Βόλο ο Τσαούσης! (video)

Από inpaok.com: Ο δανεικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στον ΝΠΣ Βόλος, Μάριος Τσαούσης, σκόραρε στο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό, στο 90' και έδωσε μικρό προβάδισμα στην ομάδα του, ενόψει της ρεβάνς του Πανθεσσαλικού Σταδίου.
Πηγή: inpaok.com
Λύτρωσε τον Βόλο ο Τσαούσης! (video)

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανσεραϊκός στον πρώτο αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας (5η φάση) με το Βόλο, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1.

Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό στάδιο Σερρών και το τέρμα των γηπεδούχων που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας σημείωσε ο Γιανναράκης στο 70΄ με κεφαλιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι «λυτρώθηκαν» στο 90΄ με γκολ (συρτό σουτ) του Τσαούση.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 4 Δεκεμβρίου στο Βόλο.

Από ένα δοκάρι είχαν στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες, πρώτα ο Πανσερραϊκός με κεφαλιά του Κασμερίδη (8΄) και εν συνεχεία ο Βόλος με πλασέ του Μάντζη (16΄).

Κίτρινες κάρτες: Πολύζος – Κυζιρίδης, Τσαούσης, Λύρατζης, Ηλιόπουλος

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανσερραϊκός: (Άγγελος Διγκόζης): Γιαννακίδης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος (75΄ Ζιώγας), Πτηνόπουλος (69΄ Μπάρδας), Ψάλτης, Γκούρτσας, Κόντσι, Πέτρου (58΄ Ομποσού).

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Λύρατζης, Τσίκα, Μήτογλου, Τσαούσης, Μαξ (75΄ Φερράρι), Ατιγιάτ, Κυζιρίδης (55΄ Μπαλογιάννης), Μουνίθ (65΄ Ντεντάκης), Ηλιόπουλος, Μάντζης.

Δείτε το γκολ... λύτρωσης του Τσαούση παρακάτω στο video στο 4:45:

Διαβάστε ακόμη...