Έκτακτη γενική συνέλευση και νέα ΑΜΚ στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στα οικονομικά ζητήματα δεδομένου πως το πρωί της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη και θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ.
Πηγή: sdna.gr
Έκτακτη γενική συνέλευση και νέα ΑΜΚ στον ΠΑΟΚ

Βασικό θέμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης, βάσει της σχετικής ανακοίνωσης, είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το ποσό της οποίας θα γίνει γνωστό κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας. Η νέα αύξηση που αφορά τις ανάγκες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα καλυφθεί βάσει νόμου σε δύο μήνες με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει και πάλι τον πρώτο λόγο...

Τα ποσά επί εποχής Ιβάν Σαββίδη προκαλούν ίλιγγο δεδομένου πως στην προηγούμενη γενική συνέλευση αποφασίστηκε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 15,2 εκατομμυρίων ευρώ, εκτοξεύοντας την συνολική επένδυση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα 120 εκ. ευρώ τα τελευταία χρόνια.

Νούμερα που πριν την έλευση του Ιβάν Σαββίδη φάνταζαν... είδηση για κάθε ποδοσφαιρική ομάδα, ωστόσο, τείνουν να γίνουν... καθημερινότητα στον Δικέφαλο. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είχε δηλώσει ο φοροτεχνικός του Δικεφάλου μετά το τέλος της προηγούμενης αύξησης, εξηγώντας πως: «Ο όμιλος Σαββίδη έχει βάλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ 105.600.000 ευρώ στα επτά χρόνια και θα φτάσει στα 120 εκατ. ευρώ με τη νέα αύξηση. Στον ελληνικό αθλητισμό δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο. Μ' όλες αυτές τις κινήσεις και πράξεις του ο κ. Σαββίδης δείχνει την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...