Τηλεοπτικό το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Από paok24.com: Πότε θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Hanball Premier.
Πηγή: paok24.com
Τηλεοπτικό το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν από τα κανάλια της ΕΡΤ οι μεταδόσεις των αγώνων του πρωταθλήματος χάντμπολ ανδρών που έχει διανύσει ήδη τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές στη νέα σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΡΤ θα μεταδώσει τη Δευτέρα 4/11 στις 20:30 την αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη Άργους για την πέμπτη αγωνιστική της Handball Premier.

Ένα από τα παιχνίδια που θα καλυφθούν τηλεοπτικά είναι και αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για την έβδομη αγωνιστική στο κλειστό της Νεάπολης.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13/11 και ώρα 17:00, αφού οι «ερυθρόλευκοι» λόγω της συμμετοχής τους στην Ευρώπη είχαν το δικαίωμα να επιλέξουν ποιους αγώνες του ερχόμενου μήνα θα δώσουν μέσα στην εβδομάδα, καταλήγοντας στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Φαίακα Κέρκυρας (27/11).

Από κει και πέρα η Ομοσπονδία βρίσκεται σε συζητήσεις με την Δημόσια Τηλεόραση αναφορικά με την ημέρα και ώρα των τηλεοπτικών αγώνων και σύντομα θα ανακοινωθεί και το τηλεοπτικό πρόγραμμα έως το φινάλε του πρώτου γύρου.

Διαβάστε ακόμη...