MVP της αγωνιστικής εβδομάδας η Μαρία Χατζηπαρασίδου!

Από acpaok.gr : Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος χάντμπολ γυναικών, Μαρία Χατζηπαρασίδου, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.
Πηγή: acpaok.gr
MVP της αγωνιστικής εβδομάδας η Μαρία Χατζηπαρασίδου!

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας, βρέθηκε στην πρώτη θέση των σκόρερς μαζί με τη Βάσια Γκάτζιου, πετυχαίνοντας 7 γκολ έκαστη, σε συνδυασμό με μία εξαιρετική εμφάνιση.

Για τη διάκρισή της ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Μαρία Χατζηπαρασίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τον τίτλο του MVP, ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και με ανέδειξαν πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας. Φυσικά, με κάνει χαρούμενη, γιατί έδωσα, όπως προσπαθώ πάντα άλλωστε να δίνω, το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθάω την ομάδα μου. Αυτός ο τίτλος δεν είναι μόνο για μένα και από μένα, γιατί το χάντμπολ είναι ένα ομαδικό άθλημα και η ομάδα μου με βοηθάει όσο τη βοηθάω κι εγώ».

Συγχαρητήρια Μαρία!

Διαβάστε ακόμη...