Η... μηχανή πήρε μπρος!

Αν κάτι του έλειπε μέχρι σήμερα, αυτά ήταν τα νούμερα... Ο Δημήτρης Λημνιός έχει πάρει μπρος, φωνάζοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο "παρών".
Πηγή: paok24.com
Η... μηχανή πήρε μπρος!

Στον Βόλο γιόρτασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γιορτή του, παίζοντας στην... πόλη του. Σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με το κεφάλι, ενώ ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι για το 2-0 που έκανε ο Πέλκας κι ουσιαστικά "κλείδωσε" το διπλό στο Πανθεσσαλικό.

Ο Δημήτρης Λημνιός γεμίζει την στατιστική του, μετρώντας ήδη 3 γκολ και 3 ασίστ στο ξεκίνημα της σεζόν, δείχνοντας πιο ώριμος και πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ κι έχοντας κερδίσει την εκτίμηση του Αμπέλ Φερέιρα και τη θέση του στο βασικό σχήμα.

Το... ρόδι έσπασε κόντρα στην Σλόβαν. Σε εκείνο το παιχνίδι πανηγύρισε το πρώτο του γκολ στη φετινή σεζόν σε ένα κακό -γενικότερα- βράδυ για τον ΠΑΟΚ, σκοράροντας με προβολή για την ισοφάριση στην Τούμπα.

Ακολούθησε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου έβαλε την... υπογραφή του. Ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε την ΑΕΚ με το... καλημέρα, με τον Λημνιό να είναι από τους πρωταγωνιστές του αγώνα, μοιράζοντας δύο ασίστ μέσα από ωραίες συνεργασίες για τον Σφιντέρσκι, ενώ κόντρα στη Λαμία και στον Βόλο, πανηγύρισε άλλα δύο γκολ, αυτή τη φορά με το κεφάλι!

3 γκολ, 3 ασίστ λοιπόν μέχρι στιγμής, ενώ πέρυσι ολοκλήρωσε την σεζόν με 3 γκολ και 5 ασίστ σε 37 συνολικά συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Η... μηχανή πήρε μπρος και ο Λημνιός φωνάζει "παρών", τραβώντας τα βλέμματα επάνω του.

Διαβάστε ακόμη...