Ο ΠΑΟΚ που αλλάζει και σκληραίνει…

Από paok24.com: Η επιθετική ομάδα που κυριαρχεί, αλλά χρεώνεται με πολλά παραπάνω φάουλ από πέρυσι
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ που αλλάζει και σκληραίνει…

Οι πρωταγωνιστές σε αυτό τον τομέα

Όλοι θυμόμαστε πόσο soft σε αυτό τον τομέα ήταν ο περσινός ΠΑΟΚ. Υπήρχαν αγώνες όπου μέναμε με το στόμα ανοικτό βλέποντας τον ΠΑΟΚ να κάνει και να χρεώνεται με 3-5-6 φάουλ. Κάτι που συνέβαινε σε Ελλάδα και Ευρώπη και αποτελούσε θέμα ανάλυσης...

Αυτό δεν γίνεται και φέτος. Ο ΠΑΟΚ παρά τις επιθετικές του διαθέσεις, έχει σκληρύνει ως ομάδα και αυτό απ' ότι φαίνεται έχει να κάνει ιδιαίτερα με τα χαφ του άξονα.

Ο ΠΑΟΚ με την καλύτερη επίθεση είναι έβδομος στα φάουλ που χρεώνονται κατά του με 126. Είναι ομάδα που κατά βάση χρεώνεται περισσότερα φάουλ από αυτά που κερδίζει (107).

Οι παίκτες του χρεώθηκαν με 17 παραβάσεις στο Βόλο. Έκαναν 16 φάουλ στο «εύκολο» ματς με τη Λαμία. 19 στην Τρίπολη, εκεί που οι αντίπαλοι χρεώθηκαν με 12. 20 στο Περιστέροι, τότε που οι γηπεδούχοι έκαναν 13. 12 φάουλ δόθηκαν στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και άλλα 18 με τον Άρη!

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές από τους παίκτες της ομάδας; Είναι κατά βάση τρία νέα πρόσωπα, που φανερώνουν και τη διαφορά από πέρυσι που ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ πιο soft σε αυτό το κομμάτι.

Πρώτος σε φάουλ κατά είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο με 16, δεύτερος ο Μίσιτς με 15 και τρίτος ο Εσίτι με 11. Ακολουθούν Μάτος, Γιαννούλης και Ζαμπά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...