“Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει στην Ξάνθη, αλλά ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει στον Πειραιά”!!

Από sfina.gr: Έμειναν πλέον οι δυο τους, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα της ΑΕΚ...
Πηγή: sfina.gr
“Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει στην Ξάνθη, αλλά ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει στον Πειραιά”!!

Μια ανάλυση όμως, που κάνει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά, Απόστολος Τσουρέλας, προκαλεί το ενδιαφέρον.

Ο Απόστολος Τσουρέλας μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και μεταξύ άλλων, τόνισε:

-"Είμαι βέβαιος ότι ο ΠΑ:ΟΚ θα πετύχει μεγάλη σε έκταση νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκτός εάν δεν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα, όπως και το ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει με νίκη από την Ξάνθη, στο ματς του Σαββάτου, Πιστεύω όμως ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει μέσα στον Πειραιά, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, όπως βλέπω σε όλα τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ετοιμάζεται από τώρα, από τον Δεκέμβριο, για τα πλέϊ οφ και αυτό σημαίνει ότι εάν κριθεί ότι χρειάζονται μεταγραφές, πρέπει να γίνουν".

-"Ο Λημνιός υστερούσε τα τελειώματα, αλλά τώρα βρήκε τον τρόπο και σκοράρει, κάτι πολύ θετικό, γιατί έχει ποδοσφαιρικό θράσος και είναι ταχύτατος".

-"Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που είναι από το "πάνω ράφι", όπως ο Λημνιός, ο Γιαννούλης, ο Πέλκας, αλλά και οι Άκπομ, Σφιντέρσκι, από τους οποίους μπορεί να πάρει πολλά λεφτά".

-"Ο Βιεϊρίνια είναι παικταράς με όλη τη σημασία της λέξης και γι αυτό πιστεύω ότι εάν χρειαστεί θα καθίσει και στον πάγκο για να παίζουν άλλοι. Αυτός είναι ο μεγάλος παίκτης, ακομπλεξάριστος".

-"Το ρόστερ του ΠΑΟΚ με παίκτες που έρχονται όπως οι Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, αλλά και αυτοί που έρχονται από τον πάγκο, όπως οι άκπομ, Ίνγκασον, Ζίφκοβιτς, βλέπετε ότι καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του ΠΑΟΚ και αυτούς που αντικαθιστούν".

Διαβάστε ακόμη...