Του στοίχισε η τρίτη περίοδος

Από acpaok.gr: Για την 3η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ Γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξίδεψε στην «μεγαλόνησο» Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ο.Α.Χ, γνωρίζοντας την ήττα με 78-65.
Πηγή: acpaok.gr
Του στοίχισε η τρίτη περίοδος

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ παρατάχθηκε στο γήπεδο με τις: Κωτούλα, Καρλάφτη, Λύμουρα, Βαϊολετάμα και Μάλιγκαν.

Ο Δικέφαλος μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά της πρώτης περιόδου, με την Βαϊολετάμα να ηγείται στο σκοράρισμα, καθώς στα πέντε πρώτα λεπτά είχε πετύχει τους επτά από τους συνολικούς δώδεκα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, 9-12. Σε κείνο το σημείο, οι «γηπεδούχες» εκμεταλλεύτηκαν τις συνεχόμενες διακοπές λόγω προβλήματος του ηλεκτρονικού πίνακα, έφεραν τον ρυθμό του παιχνιδιού στα μέτρα τους, με την λήξη της πρώτης περιόδου να βρίσκει τον Δικέφαλο πίσω στο σκορ με δύο πόντους, 20-18.

Η δεύτερη περίοδος είχε την ίδια εικόνα με την πρώτη. Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και κατάφερε όχι μόνο να κάνει την ανατροπή αλλά να «χτίσει» και διαφορά επτά πόντων, 22-29. Στην συνέχεια, η ομάδα των Χανίων με ένα σερί 8-0, πέρασε μπροστά στο σκορ, προβάδισμα όμως το οποίο δεν διατήρησε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, καθώς με «μπάζερ μπίτερ» της Σύρρα, ο Δικέφαλος πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ με 36-37.

Στην τρίτη περίοδο, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα μέχρι και το 43-41. Ωστόσο, με ένα κρεσέντο τρίποντων από τις «γηπεδούχες», η διαφορά ανέβηκε σε διψήφια επίπεδα, 59-42. Ο Δικέφαλος έβγαλε μια μικρή αντίδραση και μείωσε την διαφορά, με τη λήξη της περιόδου να βρίσκει τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ πίσω στο σκορ με 61-47.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, η ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού προσπάθησε να αυξήσει την πίεση της για να μειώσει την διαφορά, ωστόσο οι «γηπεδούχες» την διατήρησαν, με το τελικό σκορ να είναι 78-65.

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στρέφει πλέον το βλέμμα του στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ Γυναικών.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 36-37, 61-47, 78-65

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Βασίλης Μασλαρινός): Καρλάφτη 7(1), Λύμουρα 7, Κωτούλα 7(1), Σύρρα 4, Ταρπάγκου 9, Καρακούλα, Τζέλου, Μάλιγκαν 13, Βαϊολετάμα 13, Κιλαζίδου 5

Διαβάστε ακόμη...