Διαλύει κάθε ρεκόρ!

Από inpaok.com:Ο ΠΑΟΚ έχει... βαλθεί να διαλύσει κάθε πιθανό και.... απίθανο ρεκόρ, αφού μετά την επικράτηση του στο Πανθεσσαλικό επί του νεοφώτιστου ΝΠΣ Βόλου επέκτεινε το εκπληκτικό αήττητο σερί του στα 43 παιχνίδια.
Πηγή: inpaok.com
Διαλύει κάθε ρεκόρ!

Πέραν τούτου, ο Δικέφαλος παραμένει η πιο «συνεπείς» ομάδα της κατηγορίας αναφορικά με το σκοράρισμα, διατηρώντας και σε αυτόν τον τομέα ένα απίθανο σερί.

Πιο συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και στο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού, συμπληρώνοντας 56 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία βρίσκει γκολ.

Μάλιστα έχουν περάσει σχεδόν δυο χρόνια από την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ έμεινε άσφαιρος. Στις 5 Νοεμβρίου του 2017 οι «ασπρόμαυροι» γνώριζαν την ήττα από την ΑΕΚ με 1-0, στο τελευταίο παιχνίδι που δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Παράλληλα, οι νταμπλούχοι έσπασαν ακόμα ένα ρεκόρ στο Πανθεσσαλικό. Η νίκη επί του Βόλου σηματοδότησε την 21 αναμέτρηση χωρίς ήττα, μακριά από την Τούμπα, καταρρίπτοντας το δικό του ρεκόρ των 20 αγώνων που είχε από τα τέλη του 1975 μέχρι τις αρχές του 1977.

Διαβάστε ακόμη...