«Στόχος το νταμπλ»

Στην κάμερα του Α.Σ. ΠΑΟΚ μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα οι πρωταγωνιστές της νίκης του Δικεφάλου απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας, για την πρώτη αγωνιστική της Α'1 χάντμπολ γυναικών.Δημήτρης Χασεκίδης: «Ήταν μία νίκη που περιμέναμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είμαστε ευχαριστημένοι για την συμμετοχή μας στο EHF European Cup, παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο και αποκλειστήκαμε από μία παραδοσιακή ευρωπαϊκή δύναμη. Σίγουρα μόνο οφέλη έχουμε αποκτήσει από την ευρωπαϊκή εμπειρία. Οι βασικοί μας στόχοι είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο».
Πηγή: acpaok.gr
«Στόχος το νταμπλ»

Δημήτρης Πελεκίδης: «Το σημαντικό είναι οι δύο βαθμοί της νίκης, από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν ήταν πολύ καλό ποιοτικά, είχε αργό ρυθμό, και η αντίπαλη ομάδα προσπάθησε να παίξει αργά, πράγμα που το πέτυχε. Εμείς από την μεριά μας είχαμε χαμηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας, το σκορ θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο, μας επηρέασε βέβαια ο ρυθμός και χάσαμε αρκετά σουτ. Το ζητούμενο βέβαια είναι η νίκη, ήταν η πρώτη αγωνιστική, η οποία πάντα είναι περίεργη, η ομάδα παίρνει τους δύο βαθμούς και συνεχίζει.

Είναι δύσκολο πνευματικά και για εμάς και για τις παίκτριες να επιστρέφουμε στην ελληνική πραγματικότητα μετά από δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πολλά παιχνίδια στην Ελλάδα δεν χρίζουν δάφνες ποιότητος, όταν έχεις έναν δυνατό αντίπαλο αυτομάτως η ομάδα σου γίνεται πιο γρήγορη, θα τρέχει καλύτερα στο transition, θα είναι πιο αποτελεσματική και πιο δυνατή στις μάχες. Στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα μας θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη.»

Αναστασία Παναγιωτίδου: « Το παιχνίδι εξαρτιόταν από εμάς αν θα είναι εύκολο ή δύσκολο, μπήκαμε καλά, βέβαια δεν είχαμε τον ρυθμό που επιθυμούμε γιατί μετά από 4 δυνατά παιχνίδια είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με αργό ρυθμό, και αυτό μας οδήγησε σε κάποια λάθη, τα οποία θα βελτιώσουμε.

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν μία πολύ καλή προετοιμασία για εμάς και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό που είχαμε σε αυτά τα ματς. Το θέμα είναι παικτικό και όχι ψυχολογικό πρέπει να κρατήσουμε το level που ανεβήκαμε και να μην πέσουμε παρακάτω.

Σίγουρα είναι ένας στόχος το αήττητο πρωτάθλημα, αλλά το σημαντικό είναι να πάρουμε το νταμπλ.»

Διαβάστε ακόμη...