Η επετειακή φανέλα και το συγκλονιστικό μήνυμα του Πέλκα

Από paok24.com:Η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ για τα 60 χρόνια της Τούμπας και έχοντας πάνω της το μήνυμα για τους αδικοχαμένους οπαδούς στο δυστύχημα των Τεμπών έκανε ντεμπούτο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.Με μία ιδιαίτερη φανέλα αγωνίστηκε ο Δικέφαλος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, με τους «ασπρόμαυρους» να χρησιμοποιούν για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν την επετειακή εμφάνιση που έχει δημιουργηθεί για τη συμπλήρωση 60 ετών από την ίδρυση της Τούμπας.
Πηγή: paok24.com
Η επετειακή φανέλα και το συγκλονιστικό μήνυμα του Πέλκα

Στη φανέλα αυτή κυριαρχεί και το μήνυμα για τους φίλους του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους πριν από 20 χρόνια στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών κάτι που την κάνει «βαριά» όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Δημήτρης Πέλκας, ιδιαίτερα από τη στιγμή που πάνω της αναγράφει τη φράση «Αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε».

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε:

«Για μένα που είμαι πολλά χρόνια εδώ, είναι σημαντική αυτή η φράση που γράφει αυτή η φανέλα. Παίζουμε για τα παιδιά που έφυγαν για την ομάδα. Μας δίνουν δύναμη από ψηλά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με αυτήν τη φράση για τους οπαδούς που μας ακολουθούν. Η επετειακή φανέλα, είναι μια πολύ βαριά φανέλα».

Διαβάστε ακόμη...