ΟΑ Χανίων - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Από acpaok.gr: Δεύτερο συνεχές εκτός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ο οποίος αντιμετωπίζει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12:00 τον ΟΑ Χανίων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.
Πηγή: acpaok.gr
ΟΑ Χανίων - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Με την προετοιμασία να κυλάει ομαλά και τον προπονητή Βασίλη Μασλαρινό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, η ομάδα αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου για τη «μεγαλόνησο», με στόχο να πάρει το πρώτο «ροζ» φύλλο αγώνα σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

Για το κυριακάτικο παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Μασλαρινός, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Όλη η εβδομάδα κύλησε πολύ καλά, διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση απέναντι σε μία ομάδα, που αν και είναι νεοφώτιστη, έχει φτιάξει ένα πολύ ρόστερ με καλές Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες, καθώς και με έναν έμπειρο προπονητή. Οι αντίπαλες έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες στο πρωτάθλημα, κάτι που σίγουρα τους προκαλεί ενθουσιασμό, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω στο παιχνίδι».

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019
3η αγωνιστική, Α1
ΕΑΚ Χανίων
12:00, ΟΑ Χανίων - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ
(Live από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)

Διαβάστε ακόμη...