«Ευχαριστούμε τον κόσμο μας»

Από inpaok.com: Δηλώσεις πραγματοποίησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας μετά τη νίκη της ομάδας βόλεϊ, κόντρα στον Ηρακλή με 3-0 σετ, στην πρεμιέρα του League Cup, όπου και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο ΔΑΚ Αμπελοκήπων.
Πηγή: inpaok.com
«Ευχαριστούμε τον κόσμο μας»

Επίσης, τόνισε πως η ομάδα θέλει τέτοια παιχνίδια, όπως με τον Ηρακλή, που έχει πάντα τις δικές του ιδιαιτερότητες, γιατί πρέπει οι παίκτες του, να διαχειριστούν την αδρεναλίνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σε αυτές τις οκτώ προπονήσεις που έκανα δουλέψαμε αρκετά στο μπλοκ, πλέον οι παίκτες γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, σίγουρα θέλει περισσότερη δουλειά, κυρίως σε side out και επίθεση, η δουλειά είναι πολλή αλλά δεν μας φοβίζει τίποτα γιατί οι παίκτες ακολουθούν αυτό που πρέπει, και είμαστε αισιόδοξοι.

Ένα ματς σαν αυτό με τον Ηρακλή έχει πάντα ιδιαιτερότητες, στο πρώτο σετ στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν κοντά, θέλουμε τέτοια παιχνίδια γιατί πρέπει να διαχειριστούμε την αδρεναλίνη.

Κάπως έτσι θα παίξουμε και με την ελπίδα, για να είμαστε έτοιμοι στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά εφόσον ακολουθούν αυτόν τον ρυθμό οι παίκτες μου είμαι αισιόδοξος.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φιλάθλους που μας ακολούθησαν, ήταν εξαιρετικά κόσμιοι, και τους θέλουμε δίπλα μας σε όλη την σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...