«Και φέτος το νταμπλ»

Από paok24.com:«Και φέτος το νταμπλ»Η διεθνής αθλήτρια της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ Mateco αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή παρουσία του Δικεφάλου, στη δίψα για τη διατήρηση των σκήπτρων εντός συνόρων, αλλά και στη στήριξη που έχουν η ίδια και οι συμπαίκτριες της από τους φίλους της ομάδας.
Πηγή: paok24.com
«Και φέτος το νταμπλ»

Μετά τους τέσσερις ευρωπαϊκούς αγώνες που έδωσε κόντρα σε Μουράτπασα και ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι εντός των συνόρων με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας το Σάββατο στις 16:00 στη Μίκρα.

Η Τέγια Φερφόλια τόνισε πως ο Δικέφαλος έδωσε τα πάντα την προηγούμενη εβδομάδα στη Σερβία, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup.

«Δώσαμε τα πάντα, αλλά η ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα ήταν μία δύσκολη αντίπαλος από μία χώρα με μεγάλη παράδοση στο χώρο του χάντμπολ. Μπορεί να μην καταφέραμε να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία, αλλά είμαστε χαρούμενες για την εικόνα που είχαμε τόσο στα ματς με την Μουράτπασα, όσο και σε αυτά με τη σέρβικη ομάδα».

Σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος και τους στόχους της νέας σεζόν τόνισε:

«Τις τελευταίες ημέρες προετοιμαζόμαστε με προπονήσεις και αναλύσεις βίντεο για την έναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στην Άρτα. Για μία ακόμη χρονιά οι στόχοι μας σε εγχώριο επίπεδο είναι υψηλοί και όπως και την περσινή σεζόν έτσι και φέτος θέλουμε να είμαστε η ομάδα που θα κατακτήσει το νταμπλ και την επόμενη χρονιά να εμφανιστούμε ακόμη καλύτερες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Τέλος, για τη θερμή παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στα ματς που έδωσε η ομάδα στη Βέροια, αλλά και στη Σερβία είπε:

«Είμαστε χαρούμενες που είχαμε τη στήριξη του κόσμου και στα παιχνίδια που δώσαμε στη Βέροια, αλλά και στη Σερβία. Σημαίνει πολλά για εμάς η παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ. Μας δίνουν δύναμη και θέλουμε να είναι στο πλευρό μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...