«Πουλάει» ο Σφιντέρσκι!

Από paok24.com:Ψήφο εμπιστοσύνης στον Κάρολ Σφιντέρσκι έδωσαν την αγωνιστική που μας πέρασε οι φίλαθλοι που παίρνουν μέρος στο παιχνίδι Fantasy της Σούπερ Λίγκας.
Πηγή: paok24.com
«Πουλάει» ο Σφιντέρσκι!

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αναφέρει: "Ο Κάρολ Σφιντέρσκι είναι η πιο δημοφιλής «αγορά» για την 8η Αγωνιστική, στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, καθώς έχει αποκτηθεί από νέους 342 προπονητές για την 8η αγωνιστική ενώ συνολικά το 8% των μάνατζερ τον έχουν επιλέξει στην ομάδα τους.

Ο Φράνκο Βέλεθ κατέχει τη δεύτερη θέση στη λίστα, καθώς 337 νέοι παίκτες τον επέλεξαν στην ομάδα τους για την 8η αγωνιστική. Ακολουθεί ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης, Μαρκ Φερνάντεζ με 292 νέους προπονητές να τον «αγοράζουν» για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο μέσος του Άρη Γιάννης Φετφατζίδης αποτελεί την 4η δημοφιλέστερη «αγορά» για την 8η αγωνιστική (282) ενώ τη λίστα συμπληρώνει, ο μέσος του ΠΑΟΚ Γιόσιπ Μίσιτς με 256 νέες «αγορές», και τη «φήμη» του να φτάνει στο 10%".

Διαβάστε ακόμη...