«Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, Ελένη Κακαμπούκη, μίλησε για το παιχνίδι με τα Γιάννινα, για το μηδέν παθητικό μέχρι στιγμής,
Πηγή: inpaok.com
«Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ!»

για τις διαφορές ανάμεσα στον Πέρισα Κρστιτς και τον Σπύρο Φιλίππου, για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για τον κόσμο του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τα Γιάννινα:

«Βγάλαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο γήπεδο. Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, ανεξαρτήτου αντιπάλου. Εμείς πρέπει να παίζουμε και να βγάζουμε στο γήπεδο, αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Στόχος της ομάδας, είναι φυσικά και φέτος το πρωτάθλημα και σίγουρα προετοιμαζόμαστε, για κάτι καλύτερο που πρέπει να είμαστε έτοιμες στο επόμενο Champions League».

Για το γεγονός πως στα δύο πρώτα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ κράτησε το μηδέν στην άμυνα και αν αυτό είναι γενικός στόχος της ομάδας:

«Σίγουρα είναι στόχος να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Σε αυτό βοηθάει όλη η ομάδα από την επιθετικό ακόμα, μέχρι την την τερματοφύλακα. Είμαστε δεμένες και προσπαθούμε να μην δεχόμαστε γκολ και να πετυχαίνουμε επιθετικά, όσο πιο πολλά γκολ μπορούμε».

Για τις διαφορές του Κρστιτς με τον Φιλίππου:

«Σίγουρα υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία και διαφορετική προπόνηση. Ο κάθε προπονητής θέλει να δουλεύει και να βγάζει στο γήπεδο δικά του πράγματα. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτό. Σίγουρα μέχρι στιγμής τα πάμε καλά και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα».

Για το αν πιστεύει πως το πρωτάθλημα θα κριθεί και φέτος μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη:

«Σίγουρα μπορώ να πω τώρα πως και μετά την ισοπαλία του Άρη με τον Ατρόμητο, έχουμε ένα προβάδισμα, όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες σε κάθε παιχνίδι, ώστε να καταφέρουμε πάλι εμείς να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο:

«Έχουμε πει πολλές φορές πως θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίζει και τους περιμένουμε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι να γιορτάσουμε μαζί ακόμη μια νίκη».

Διαβάστε ακόμη...