«Είμαι στην καλύτερη ομάδα»

Από inpaok.com:Ο Χάρης Τσιγγάρας, παίκτης της Κ19 του ΠΑΟΚ μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, μετά την πρόκριση επί της Μποέμιαν, αλλά και για την προσωπική του ποδοσφαιρική πορεία.
Πηγή: inpaok.com
«Είμαι στην καλύτερη ομάδα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το χθεσινό ματς της ομάδας με τη Μποέμιαν:

«Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Υπήρχε άγχος κυρίως προς το τέλος βέβαια, αλλά κόσμος ήταν φανταστικός, εμείς είχαμε πολύ καλή ψυχολογία. Γενικά ήταν πολύ καλή μέρα και όλα κύλησαν ωραία. Δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο άλλα σιγά σιγά αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση, βρήκαμε τα πατήματα μας, καταφέραμε να σκοράρουμε και πήραμε την πρόκριση. Προς το τέλος φτάσαμε σε ένα σημείο που δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε γι'αυτό προσπαθήσαμε και κρατήσαμε το 1-0».

Για τον τραυματισμό του συμπαίκτη του, Αντώνη Γαϊτανίδη:

«Ο Γαϊτανίδης είναι φανταστικός και ήταν σίγουρα απώλεια όταν βγήκε αλλαγή. Πάντως, κι άλλοι παίκτες που ήταν αλλαγή, είναι εξίσου φανταστικοί. Μπήκε ο Τζόλης, ήταν φανταστικός οπότε δεν αγχωθήκαμε από τον τραυματισμό του».

Για τα προσεχή παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου και τον Παναθηναϊκό:

«Περιμένουμε και τα δυο παιχνίδια με ανυπομονησία. Θα είναι δυο πολύ δυνατά ματς. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις ατέλειες μας και να νικήσουμε».

Για τις αλλαγές στην ομάδα, σε σχέση με πέρυσι:

«Πέρυσι ήμασταν πολύ δεμένοι.Όλα τα παιδιά ήμασταν πολλά χρόνια μαζί και ξέραμε ο ένας την κίνηση του άλλου. Φέτος προσπαθούμε πιο γρήγορα να δεθούμε ο ένας με τον άλλον».

Για τον προπονητή Πάμπλο Γκαρσία:

«Θέλει από μας να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς, να βγαίνουμε από το γήπεδο ξέροντας πως τα έχουμε δώσει όλα. Να παίζουμε με ψυχή, να παίζουμε για την ομάδα, να παίζουμε σαν οικογένεια. Όσον αφορά τα τακτικά, ανάλογα με κάθε αντίπαλη ομάδα, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να τους κερδίσουμε πιο εύκολα».

Για την εμπειρία του στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα:

«Είναι πολύ υψηλότερο το επίπεδο στη πρώτη ομάδα, πιο γρήγορος ρυθμός. Για μένα είναι ένα βήμα για το καλύτερο».

Για την απόφαση του να μην φύγει δανεικός:

«Ήταν μια απόφαση που πήρα εγώ, μαζί με τους κοντινούς μου ανθρώπους και πρέπει να παραμείνω πιστός σε αυτή, για να βελτιωθώ σε αυτό που έχω επιλέξει και να παραμείνω στην πρώτη ομάδα. Ξέρω ότι βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδος και θα είναι δύσκολο για μένα να βρω μια θέση, αλλά προσπαθώ για το καλύτερο. Στο μέλλον θα φανεί αν η επιλογή του να μείνω ήταν σωστή ή λάθος. Χαίρομαι πάντως που βλέπω παιδιά στην ηλικία μου να παίζουν στο Βόλο, τα ζηλεύω με την καλή έννοια».

Για το ενδεχόμενο να υπάρξει μια Κ23:

«Πιστεύω θα ήταν καλύτερα να γίνει αυτό το τμήμα. Αυτό που μας λείπει περισσότερο από όλα είναι η εμπειρία. Άμα υπήρχε η Κ23 θα ήταν ακόμα καλύτερα, γιατί θα αποκτούσαμε εμπειρία και θα μπαίναμε πιο γρήγορα στο ανδρικό ποδόσφαιρο ώστε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στην πρώτη ομάδα. Περισσότερο θα βοηθήσει τους παίκτες να ωριμάσουν ποδοσφαιρικά».

Διαβάστε ακόμη...