«Είδωλο μου ο Βιεϊρίνια»

Από inpaok.com : Για την πρόκριση της Κ19 του ΠΑΟΚ επί της Μποέμιανς, αλλά και την παρουσία του στην ανδρική ομάδα, μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε ο νεαρός στόπερ του Δικεφάλου, Γιάννης Μιχαηλίδης.
Πηγή: inpaok.com
«Είδωλο μου ο Βιεϊρίνια»

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4»:

Για τη πρόκριση επί της Μποέμιανς:

«Καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι πραγματικά φανταστικό να παίζεις στη Τούμπα. Αυτό ονειρευόμαστε όλοι μας στην ομάδα, να έρθει η μέρα που θα παίξουμε για τη μεγάλη ομάδα και το γήπεδο θα είναι γεμάτο».

Για τη παρουσία του στην ανδρική ομάδα:

«Είναι ένα σχολείο για κάθε παίκτη της ηλικίας μου. Μαθαίνεις καθημερινά, μαθαίνεις από κάθε λεπτομέρεια. Ο Βαρέλα, ο Κρέσπο, ο Ινγκασον είναι για μένα σαν δάσκαλοι. Μαθαίνω από τις κινήσεις τους, από το τρόπο που σκέφτονται, που παίζουν, που επεμβαίνουν στο παιχνίδι. Και από τον Βιεϊρίνια μαθαίνω πράγματα. Μπορεί να μην παίζω στη θέση του αλλά μαθαίνω από το τρόπο που προπονείται, που δουλεύει, είναι το είδωλό μου».

Για τα παιδιά της Κ19 που ήταν μέχρι πέρυσι μαζί και πλέον παίζουν δανεικοί:

«Είναι κερδισμένοι από την όλη διαδικασία. Παίζουν στη Σούπερ Λιγκ, μαζεύουν εμπειρίες παίρνουν παραστάσεις και ετοιμάζονται για να γυρίσουν εδώ. Αυτό έχουν στο μυαλό τους. Να κάνουν τέτοια σεζόν ώστε να γυρίσουν στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...