"Λέο Ζαμπά, το... ακριβό όνειρο της Σπόρτινγκ"

Απο paok24.com: Από τη μία η Σπόρτινγκ, από την άλλη ο ΠΑΟΚ και στη μέση ο Ζαμπά
Πηγή: paok24.com
"Λέο Ζαμπά, το... ακριβό όνειρο της Σπόρτινγκ"

Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, θέλουν την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να "καίγεται" για την απόκτηση του Λέο Ζαμπά.

Ο Βραζιλιάνος -σύμφωνα πάντα με όσα μεταφέρουν οι Πορτογάλοι- αποτελεί διακαή πόθο της Σπόρτινγκ, η οποία και το περασμένο καλοκαίρι θέλησε να τον κάνει δικό της, χωρίς επιτυχία, ενώ και στη Βραζιλία υπάρχουν αρκετές αναφορές για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η ιστοσελίδα "noticiasaominuto.com" στέκεται σήμερα στις οικονομικές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, που μοιάζουν... απαγορευτικές τη δεδομένη χρονική στιγμή για την Σπόρτινγκ.

"Λέο Ζαμπα, ένα ακριβό όνειρο. Τα εκατομμύρια που τον χωρίζουν από την Σπόρτινγκ", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, όπου σημείωνεται πως ο ΠΑΟΚ αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 12 εκατ. ευρώ για να πει το "ναι" για τον Βραζιλιάνο, ενώ παράλληλα τονίζεται πως ο Αμπέλ Φερέιρα έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Βραζιλιάνο και δεν βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο της αποχώρησης του από την ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, το αν θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση αυτό το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Ζαμπά ή όχι, θα φανεί το επόμενο διάστημα, με τους Πορτογάλους πάντως να μην μοιάζουν ικανοί να φτάσουν τα "θέλω" του ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Διαβάστε ακόμη...