Ζαμπά-Ντόουγκλας για Εθνική Βραζιλίας!

Απο inpaok.com: Ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας, Αντρέ Ζαρντίνε, υποστήριξε ότι σκέφτεται να καλέσει τους Λέο Ζαμπά και Ντούγκλας Αουγκούστο για τη διοργάνωση του Τόκιο το καλοκαίρι του 2020.
Πηγή: inpaok.com
Ζαμπά-Ντόουγκλας για Εθνική Βραζιλίας!

Η ενδεχόμενη κλήση των δυο ποδοσφαιριστών σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των από τα μέσα Ιουλίου έως δυνητικά (σε περίπτωση που η σελεσάο φθάσει στον τελικό) τα μέσα Αυγούστου. Σε ένα κομβικό διάστημα με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, καθώς η ημερομηνία των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο συμπίπτει με την προκριματική διαδικασία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Για να καταφέρει να βρεθεί εκεί η εθνική Βραζιλίας θα πρέπει να πάρει την πρόκριση από το Προολυμπιακό τουρνουά της CONMEBOL, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 18 Ιανουαρίου έως τις 20 Φεβρουαρίου 2020 στα γήπεδα της Κολομβίας.

Ο 40χρονος Βραζιλιάνος πρώην προπονητής των Ιντερνασιονάλ, Γκρέμιο, Σάο Πάουλο μίλησε για τους συμπατριώτες του στον ΠΑΟΚ:

«Παρακολουθούμε έξι παίκτες σε κάθε θέση. Για καθένα που καλούμε, άλλοι πέντε έχουν μείνει εκτός λίστας και είναι πιθανό να κληθούν. Παρακολουθώ την πορεία των Λέο Ζαμπά και Ντούγκλας Αουγκούστο και σας διαβεβαιώ ότι έχουν πιθανότητας να κληθούν».

«Ο στόχος μας είναι σαφώς να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο, αλλά θα το σκεφτούμε εάν εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Τον Φεβρουάριο θα διεξαχθεί το Προολυμπιακό τουρνουά και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε το εισιτήριο για το Τόκιο.

Οι Βραζιλιάνοι θέλουν να νικούν ανεξάρτητα από τη διοργάνωση. Όταν πήραμε το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Ρίο του 2016, όλη χώρα το γιόρτασε. Αυτό θέλουμε.

Επιστρέφουμε σε μια χώρα, στην οποία κατακτήσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002. Τη μεγαλύτερη διοργάνωση από όλες. Τώρα, θα είναι τιμή να σφραγίσουμε ακόμη μία επιτυχία».

Διαβάστε ακόμη...