“Ο Σφιντέρσκι είναι διορατικός – Μπορεί να το πάρει ξανά ο ΠΑΟΚ”

Από arenafm.gr: Ο βετεράνος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ράντε Πάπριτσα, μίλησε στην εκπομπή "Full Επίθεση" του ARENA 89.4 για τις ομοιότητές του με τον Κάρολ Σφιντέρσκι, αλλά και την ποιότητα του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Πηγή: arenafm.gr
“Ο Σφιντέρσκι είναι διορατικός – Μπορεί να το πάρει ξανά ο ΠΑΟΚ”

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις ομοιότητές του με τον Σφιντέρσκι: "Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Βέβαια, υπάρχουν ομοιότητες, στον τρόπο παιχνιδιού μας. Είναι δύσκολο, γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έπαιζα εγώ, αλλά όντως υπάρχουν λίγες ομοιότητες.

Μου αρέσει ότι έχει μεγάλη θέληση για να σκοράρει. Σε κάθε φάση, ψάχνει το γκολ. Έχει όρεξη να πετύχει, είναι σταθερός, είναι κινητικός. Γενικότερα είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Έχει ικανότητα να σκοράρει και είναι διορατικός. Δεν βλέπει μόνο τη μπάλα, αλλά βλέπει την εστία κατευθείαν. Όπου και να είναι, βλέπει την εστία και σκοράρει. Δεν έχει τα μάτια του μόνο στη μπάλα. Πρέπει να μπορείς να το κάνεις αυτό, αν είσαι επιθετικός".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ και την ποιότητα του φετινού πρωταθλήματος: "Ο ΠΑΟΚ είναι καλός φέτος. Δυο είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Μια είναι ο ΠΑΟΚ και μια ο Ολυμπιακός. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να το ξαναπάρει φέτος. Δεν είναι τόσο δυνατό το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο κάτω σε σχέση με παλιά. Ο Άρης έχει ανέβει και είναι καλό αυτό. Ο Ηρακλής δεν υπάρχει καν. Άλλες ομάδες, δεν μπορούν να παλέψουν με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ, βοηθάει τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν έχει τόσο βαρύ πρόγραμμα. Η κούραση θα παίξει ρόλο, γιατί υπάρχουν και τα πλέι-οφ φέτος. Πρέπει να τα δώσει όλα ο ΠΑΟΚ όμως, για να το πάρει όπως πέρυσι και να γράψει ιστορία με δυο πρωταθλήματα στη σειρά".

Διαβάστε ακόμη...