Ο… άλλος Βιεϊρίνια

Από inpaok.com : Συστήθηκε στο κοινό του ΠΑΟΚ ως εξτρέμ, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης ως δεξί μπακ, ενώ στην επιστροφή του στην Ελλάδα κατέκτησε τρεις τίτλους με τον αγαπημένο του Δικέφαλο, ως αριστερός οπισθοφύλακας.
Πηγή: inpaok.com
Ο… άλλος Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν φυσικά το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Λαμία, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Super League, αφού πάτησε ξανά χορτάρι μετά από έξι μήνες.

Τα λίγα λεπτά που χρησιμοποιήθηκε, αγωνίστηκε ως μεσοεπιθετικός, με τον Αμπέλ Φερέιρα να κάνει μια αναφορά για τον Βιεϊρίνια που είχε γνωρίσει, ως ποδοσφαιριστής, πριν από αρκετά χρόνια στην Πορτογαλία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην συνέντευξη τύπου για την παρουσία του Βιεϊρίνια στην Λεϊσόες (αγωνίστηκε ως δανεικός από την Πόρτο την σεζόν 2007-08, ένα χρόνο πριν έρθει στην Θεσσαλονίκη για τον Δικέφαλο), τονίζοντας ότι τότε έπαιζε στην θέση… 10!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τότε ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής, και αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μάλιστα, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» είπε χαριτολογώντας ότι η μοναδική θέση που δεν έχει παίξει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι αυτή του… τερματοφύλακα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ήμουν αντιμέτωπος με τον Βιεϊρίνια όταν έπαιζε στην Λεϊσόες αγωνιζόταν ως δεκάρι. Μόνο ως τερματοφύλακας δεν έχει παίξει ακόμη».

Διαβάστε ακόμη...