Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ, «έσπασαν» καρδιές στη Χαλκίδα

Απο repress.gr: Εντυπωσιακά ήταν τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής της Α Εθνικής Γυναικών, με τον ΠΑΟΚ τη μοναδική ομάδα που κατόρθωσε το 2/2 και τον Αγροτικό Αστέρα να παίρνει την παρθενική του νίκη στην κατηγορία 
Πηγή: repress,gr
Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ, «έσπασαν» καρδιές στη Χαλκίδα

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην Α Εθνική Γυναικών, ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν η μοναδική ομάδα που κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας, ενώ δεν έλειψαν οι συγκινήσεις από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και τη Χαλκίδα.

Πιο αναλυτικά, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο των Ιαννίνων και με τέρματα των Μήτκου, Δημητρίου, Πούλιου (x2) και Μπεντακούρ (x2) πήρε μια άνετη και ευρεία νίκη.

Στη Θεσσαλονίκη, Άρης και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 με σκόρερ τις Κοκοβιάδου και Φυτίλη αντίστοιχα, ενώ τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου έγραψαν ιστορία παίρνοντας την πρώτη νίκη της ομάδας στην Α Εθνική. Θύμα του ο ΟΦΗ, που προηγήθηκε με την Αεράκη και είχε δοκάρι σε προσπάθεια της Τριβυζάκη, πριν γνωρίσει την ανατροπή με υπεύθυνες τις Παπαδοπούλου και Κουπετσίδου για τις γηπεδούχες.

Νωτιότερα, τα Τρίκαλα πήραν την πρώτη τους νίκη, απέναντι στο Μεσολόγγι, προηγούμενα με αυτογκόλ των φιλοξενούμενων και «κλειδώνοντας» το τρίποντο με τέρμα της Ζντράβκοβιτς. Την ίδια ώρα, τον πρώτο τους βαθμό έπαιρναν τα κορίτσια της Λάρισας, κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας, σε ένα παιχνίδι όπου η ισοπαλία ήρθε ως αποτέλεσμα των τερμάτων των Βίσμπα και Μάρκου.

Τέλος, στο ματς της αγωνιστικής στη Χαλκίδα, οι τοπικές Αβαντίδες επικράτησαν με 5-4 του Οδυσσέα Γλυφάδας, εξασφαλίζοντας το πρώτο τους εφετινό τρίποντο: πριν τη συμπλήρωση μισάωρου, το σκορ ήταν ήδη 3-2 και πριν «βγει» το ημίχρονο, η Ντζάνη της Γλυφάδας αστόχησε σε πέναλτι. Η ίδια, εύλογα κορυφαία για τις φιλοξενούμενες, έκανε την ανατροπή με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ, όμως δεν είχε υπολογίσει στην Ασημώνη που πέρασε ως αλλαγή και με δύο γκολ έδωσε σπουδαία νίκη στις Αβαντίδες!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής:

Γιάννενα – ΠΑΟΚ 0-6 (Μήτκου, Δημητρίου, Πούλιου x2, Μπεντανκούρ x2)
Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου – ΟΦΗ 2-1 (Παπαδοπούλου, Κουπετσίδου / Αεράκη)
Άρης – Ατρόμητος Αθηνών 1-1 (Κοκοβιάδου / Φυτίλη)
ΑΟ Τρίκαλα 2011 – Μεσολόγγι 2008 2-0 (Αυτογκόλ, Ζντράβκοβιτς)
ΑΕΛ 1964 – Ελπίδες Καρδίτσας 1-1 (Βίσμπα / Μάρκου)
Αβαντίδες Χαλκίδας – ΑΕ Οδυσσέας Γλυφάδας 5-4 (Μυρτολλάρι, Χριστοφορίδη, Γιαμαλή, Ασημώνη x2 / Ντζάνη x3, Καπνίση)

Βαθμολογία (2η αγωνιστική)
1. ΠΑΟΚ 6 (10-0)
2. Ατρόμητος Αθηνών 4 (3-1)
3. Άρης 4 (6-2)
4. Επίδες Καρδίτσας 4 (2-1)
5. ΑΟ Τρίκαλα 2011 3 (2-2)
6. Μεσολόγγι 2008 3 (4-3)
7. Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου 3 (3-6)
8. ΟΦΗ 3 (3-3)
9. Αβαντίδες Χαλκίδας 3 (6-8)
10. ΑΕΛ 1964 1 (2-3)
11. Οδυσσέας Γλυφάδας 0 (4-9)
12. Γιάννενα WFC 0 (0-7)

Διαβάστε ακόμη...