Το κορυφαίο του γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ (video)

Από paok24.com:Σαν σήμερα πριν από 22 χρόνιαΟ Κριστιάν Βιέρι ήταν ένας σπουδαίος Ιταλός φορ. Γεννήθηκε το 1973 και έπαιξε μπάλα μέχρι το 2009. Έπαιξε σε πολλές μεγάλες Ιταλικές ομάδες (Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους, Λάτσιο, Φιορεντίνα, Σαμπντώρια) αλλά και σε άλλες χώρες. Στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στη Μονακό
Πηγή: paok24.com
Το κορυφαίο του γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ (video)

Έχει σκοράρει πολλά γκολ στην επαγγελματική του καριέρα. Ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές, πώς το κορυφαίο του, αυτό που ξεχωρίζει και ίσως ήταν το πιο δύσκολο ή πιο ιδιαίτερο ήταν αυτό που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ το 1997, τότε που αγωνίζονταν στην Ατλέτικο. (Αυτό παραδέχθηκε και σε εμάς το 2010 όταν τον συναντήσαμε στην Πορτογαλία και στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Σέρτζιο Κονσεϊσάο).

Ήταν σαν σήμερα λοιπόν, 21/10/1997, το πρώτο ματς των δύο ομάδων στη Μαδρίτη, για το UEFA. Το σκορ έληξε 5-2 και στην ιστορία έμεινε αυτή η φάση όπου ο Μιχόπουλος έκανε λάθος εκτίμηση, η μπάλα έμεινε εντός αγωνιστικού χώρου και ο Ιταλός από δύσκολη θέση και με ιδιαίτερη τοποθέτηση σώματος κατάφερε να βάλει ένα από τα τρία τέρματά του.

Δείτε το εδώ

(Τότε ο Κώστας Φραντζέσκος είχε πετύχει και ένα εκπληκτικό γκολ από φάουλ, σε φάση όπου ο τερματοφύλακας Μολίνα είχε μαζί του στη γραμμή της εστίας και έναν συμπαίκτη για την «κλείσουν» καλύτερα, αλλά ο Φραντζέσκος κατάφερε και πάλι να βρει παράθυρα).

Για την ιστορία το δεύτερο ματς της Τούμπας έληξε 4-4.
Videos:

Διαβάστε ακόμη...