«Απείλησαν τον Αντωνίου για Βελλίδη»

Από inpaok.com : Σε μια σοβαρή καταγγελία, που έχει να κάνει με την απόφαση να γίνει αλλαγή ο Μάρκος Βελλίδης στο ΠΑΟΚ- Λαμία στην Τούμπα, προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Πηγή: inpaok.com
«Απείλησαν τον Αντωνίου για Βελλίδη»

Ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ αποκάλυψε πως ο Έλληνας τερματοφύλακας του έστειλε γραπτό μήνυμα, στο οποίο αναφέρει ότι ο (πρώην, πλέον) προπονητής της ομάδας από την Φθιώτιδα, Σωτήρης Αντωνίου, απειλήθηκε για να κάνει την συγκεκριμένη αλλαγή!

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε στο «sportdog.gr»:

«Πριν από λίγο με κάλεσε στο τηλέφωνο ο Μάρκος Βελλίδης, που πάντα ήθελα να τον έχω σε ομάδες μου, αλλά δεν μπορούσα να απαντήσω. Μου έστειλε γραπτό μήνυμα στο οποίο αναφέρει ότι τον έβγαλε ο προπονητής στο ημίχρονο γιατί απειλήθηκε ότι θα τον απολύσουν αν δεν τον κάνει αλλαγή. Μάλιστα, ήθελαν να τον βγάλουν από το 15ο λεπτό και τηλεφώνησε ο Παπαϊωάνου στον Βελλίδη και του είπε ότι γνωρίζει τι έχει γίνει και να πάει αμέσως να λύσει το συμβόλαιό του για να μην έχει άλλα προβλήματα. Για την ώρα δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, θα επικοινωνήσω μαζί του το συντομότερο δυνατό».

Διαβάστε ακόμη...