Επιλεκτική ακοή και ανάγνωση!

Από paok24.com: Και τι δεν είπε χθες ο Σάββας Θεοδωρίδης, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Πηγή: paok24.com
Επιλεκτική ακοή και ανάγνωση!

Από την προπαγάνδα και τον καταγγελτικό λόγο του επίτιμου πρόεδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν... γλίτωσε κανένας, όμως όπως έχει αποδειχθεί εκατοντάδες φορές στο παρελθόν ή ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει το... ακαταλόγιστο ή απλά δεν βρέθηκε ακόμα ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας που θα τον βάλουν στη θέση του.

Επειδή όμως τα γραπτά μένουν, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον να θυμηθούμε τι δήλωνε προ ημερών ο ιδιαίτερα... ευαίσθητος σε θέματα βίας, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Sport24, που ακολούθησε της δίωξης που άσκησε εις βάρος του διευθυντή του Sdna, Βασίλη Παπαθεοδώρου, βάσει μοντάζ (!) σε δηλώσεις του στο Open TV.

"Δεν ήταν μια, δυο ή τρεις οι φορές που ζητούσα όχι άλλο χαρτοπόλεμο και μην πυροβολείτε τα πόδια σας, διότι αποδυναμώνετε το προϊόν που παράγετε και που ο φίλαθλος κόσμος δεν ενδιαφέρεται γι΄αυτές τις δηλώσεις, αλλά για καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Και έχω πει και άλλες φορές ότι τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο.

Ούτε πριν, ούτε μετά με αναλύσεις περισπούδαστες και σχολιασμούς που δεν βοηθούν. Μιλάω για σχολιασμούς που είναι ακραίοι, καταγγελτικοί και πιθανότατα πολλές φορές διαστρεβλώνουν γεγονότα και πράγματα που θολώνουν το μυαλό πολλών ανθρώπων που παρακολουθούν εκείνη την ώρα. Είναι αυτονόητο ότι εγώ έπρεπε να πράξω.

Διάβαζα, άκουγα 'κάντε κάτι, τι κάνει ο υπουργός'. Και εγώ τι έκανα; Πολύ απλά, ενεργοποίησα ένα νόμο που υφίσταται από την προηγούμενη κυβέρνηση και μου δίνει το δικαίωμα για περιστατικά προσώπων που παροτρύνουν βία, να παρέμβω με έναν συγκεκριμένο τρόπο, κάτι το οποίο και έπραξα.

Δεν εμπλέκομαι ούτε στις αρμοδιότητες του εισαγγελέα, ούτε του αθλητικού εισαγγελέα, ούτε του ΕΣΡ. Περιορίστηκα στις αρμοδιότητες που έχω ως υπουργός αθλητισμού και που μου δίνονται από νόμο που έχει ψηφιστεί από τον κ. Κοντονή. Και αυτό έπραξα. Δεν έχω, ούτε είχα τίποτα προσωπικό με κανέναν ή καμία ομάδα.

Σέβομαι τους πάντες και την ιστορία τους. Πολύ περισσότερο, δε, απαντάω σε όλους αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν μια ένταση μεταξύ του υφυπουργού αθλητισμού και των οπαδών του ΠΑΟΚ. Σέβομαι, σχετίζομαι, συναναστρέφομαι και έχω αγάπη στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Δεν έχει να κάνει κάτι με την ομάδα και τον κόσμο της".

Προφανώς, ο υφυπουργός Αθλητισμού θα έπρεπε στο τέλος των δηλώσεών του να προσθέσει πως "όλα τα παραπάνω ισχύουν για όλους, εκτός του Σάββα Θεοδωρίδη"...

Διαβάστε ακόμη...