«Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Ξεχωριστό θα είναι το σημερινό παιχνίδι για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, καθώς θα καταγράψει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: paok24.com
«Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ»

Μιλώντας πάντως σε αθλητική εφημερίδα, ο Σέρβος τερματοφύλακας υπογράμμισε πως το σημαντικότερο όλων είναι ο ΠΑΟΚ να κερδίζει, ενώ σημείωσε πως οι σχέσεις του με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τους υπόλοιπους τερματοφύλακες, είναι άριστη.

"Το έλεγα και στην Ξάνθη ότι ο Πασχαλάκης είναι από τους καλύτερους γκολκίπερ στην Ελλάδα. Εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη. Ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις πολύ καλούς τερματοφύλακες. Έχουμε έναν πολύ καλό γυμναστή τερματοφυλάκων, τον Γιώργο Σκιαθίτη, που δουλεύει μαζί μας με ακρίβεια σε όλους τους τομείς. Από κει και πέρα ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίζει βασικός. Αυτός που θα επιλεγεί, θα πρέπει να δίνει το 100% για να κερδίζει ο ΠΑΟΚ» τόνισε αρχικά ο Ζίβκοβιτς, που ερωτηθείς για το ότι στα παιχνίδια όπου καθόταν στον πάγκο, έμπαινε στο χορτάρι για να αγκαλιάσει τον Πασχαλάκη, απάντησε:

«Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Έρχεται εκείνος και με αγκαλιάζει. Αυτό δείχνει ότι είμαστε μια οικογένεια και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα.Με το που ήρθα στον ΠΑΟΚ ένιωσα την υποστήριξη από όλους και κατάλαβα ότι πράγματι είναι μία οικογένεια. Το έχουμε ως παράδοση κάθε 2-3 βδομάδες και πάμε για γεύμα ή δείπνο οι τέσσερις γκολκίπερ. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι είμαστε πολύ δυνατοί. Έχουμε τον δικό μας συναγωνισμό στις προπονήσεις, αλλά ταυτόχρονα υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, μέσα και έξω από το γήπεδο, κι αυτό μόνο θετικό είναι για την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...