Παϊσιάδης: «Εμένα εννοεί ο Φιλίποφ αλλά δεν κατάλαβε τι του είπα»

Από sdna.gr: Για την παραίτηση του Γιούρι Φιλίποφ από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αλλά και για όσα δήλωσε στη συνέχεια ο Ουκρανός, μίλησε ο αντιπρόεδρος των «ασπρόμαυρων» Κώστας Παϊσιάδης.
Πηγή: sdna.gr
Παϊσιάδης: «Εμένα εννοεί ο Φιλίποφ αλλά δεν κατάλαβε τι του είπα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ο κόουτς Φιλίποφ εμένα εννοεί στην ανακοίνωση που έβγαλε μετά την παραίτησή του, αλλά δεν κατάλαβε τι του είπα και φυσικά εγώ μετέφερα μήνυμα του διοικητικού συμβουλίου.

Του τηλεφώνησα την Παρασκευή και του είπα να δεχθεί τους Κουβανούς που είχαν υποπέσει στα παράπτωμα, στην προπόνηση για το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα θα μιλούσαμε όλοι μαζί να βρούμε λύση για το θέμα, μέσα από την συζήτηση και φυσικά δεν θέλαμε να βγει τίποτα προς τα έξω, γιατί η ομάδα έχει τα στεγανά της.

Ο Φιλίποφ δεν με πίστεψε και είπε ότι θα επικοινωνούσε με τον πρόεδρο, πράγμα που έκανε και αμέσως μετά, μόλις διαπίστωσε ότι του έλεγα αλήθεια, παραιτήθηκε. Συναντηθήκαμε στον αποχαιρετισμό των παικτών, προσπάθησα να τον μεταπείσω, αλλά μάταια.

Ήθελε να τιμωρηθούν οι αθλητές, δεν μπορούσε να δεχθεί τους παίκτες για να προπονηθούν, αλλά αυτά είναι και θέματα της διοίκησης. Εάν αποφασίσει η διοίκηση που πληρώνει ότι πρέπει να γίνει συζήτηση με τους αθλητές, αλλά πρώτα να τους δεχθεί η ομάδα στην προπόνηση, τι θα πει ο προπονητής; άλλα πράγματα; Οι ομάδες λύνουν τα προβλήματα εσωτερικά».

Για την απόφαση του Φιλίποφ να παραιτηθεί και το μέλλον του Ντίμα στην ομάδα του ΠΑΟΚ:

«Δεν θέλω να κρίνω τον Φιλίποφ, αλλά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα η συνεργασία μας με τον γιο του, τον Ντίμα, ο οποίος ήδη είπε ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω του, νιώθει πλέον πιο ελεύθερος, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και το καλύτερο για έναν αθλητή να έχει προπονητή τον πατέρα του».

Για το νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ Κώστα Δεληκώστα:

«Ο νέος κόουτς, ο Δεληκώστας, θα βάλει τα δικά του στοιχεία στην ομάδα, έχει λίγο χρόνο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι στις κόντρες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και στα πλέϊ οφ, όπου θα παιχθεί και φέτος το πρωτάθλημα. Το βόλεϊ του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βλέπει πίσω, βλέπει μπροστά και θέλει να κερδίσει και φέτος τίτλους».

Πηγή: Focus 103,6 FM

Διαβάστε ακόμη...