«Μπορούσε πολλά περισσότερα ο Άκπόμ»

Από paok24.com: Τη σεζόν 2015-16, ο Τσούμπα Άκπομ αγωνίστηκε στη Χαλ ως δανεικός από την Άρσεναλ και υπό τις οδηγίες του Στιβ Μπρους, κατέγραψε 7 γκολ και 2 ασίστ σε 41 εμφανίσεις.
Πηγή: paok24.com
«Μπορούσε πολλά περισσότερα ο Άκπόμ»

Πλέον, ο Τσούμπα Άκπομ φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ο Στιβ Μπρους κάθεται στον πάγκο της Νιουκαστλ, με τον 58χρονο προπονητή να αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα theathletic.com πως περίμενε πολλά περισσότερα πράγματα από τον πρώην ποδοσφαιριστή του.

Μεταξύ άλλων, ο Μπρους υπογράμμισε πως είναι περήφανος για τους Άντι Ρόμπερτσον και Χάρι Μαγκουάιρ με τους οποίους επίσης έχει συνεργαστεί, καθώς ο πρώτος κέρδισε με τη Λίβερπουλ το Τσάμπιονς Λιγκ και ο δεύτερος είναι ο πιο ακριβός αμυντικός του κόσμου μετά τη μεταγραφή του από τη Λέστερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο σημείωσε:

"Ως προπονητής, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις έναν παίκτη που δούλεψες μαζί του, να εξελίσσεται σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Δεν μπορώ να πω πως είδα σε αυτά τα δύο παιδιά πως ο ένας κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και ο άλλος θα φτάσει στο σημείο να είναι ο πιο ακριβός αμυντικός του κόσμου. Κανένας δεν μπορούσε να το πει αυτό.

Στην πραγματικότητα, δεν μπορείς να προβλέψεις πώς θα λειτουργήσουν τα πράγματα για πολλά ελπιδοφόρα νεαρά παιδιά. Θυμάμαι, όταν πήρα τον Τσούμπα Ακπόμ από την Άρσεναλ, θεωρούσα πως είχε τα πάντα για να γίνει ένας πολύ σπουδαίος παίκτης. Δυστυχώς, η καριέρα του δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενα.

Ο Τσούμπα αγωνίζεται τώρα στην Ελλάδα. Παίζει βέβαια για τους Πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά νομίζω πως θα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα πράγματα".

Διαβάστε ακόμη...