Σκέψεις για Μαουρίσιο στη βασική 11άδα

Από sfina.gr: Δεν αποκλείεται την Κυριακή κόντρα στη Λαμία στη Τούμπα να δούμε την επανεμφάνιση του Ζοσέ Μαουρίσιο στην αρχική 11άδα.
Πηγή: sfina.gr
Σκέψεις για Μαουρίσιο στη βασική 11άδα

Είναι μέσα στις σκέψεις του Αμπέλ Φερέιρα η χρησιμοποίηση του Βραζιλιάνου κεντρικού χαφ στην βασική 11άδα, αφού οι δύο συμμετοχές του ως αλλαγή στα εκτός έδρας παιχνίδια με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με τον Αστέρα στη Τρίπολη λειτούργησαν με βάση το χρονοδιάγραμμα του τεχνικού τιμ ως προθάλαμος προετοιμασίας για να πάρει ρυθμό αγώνων.

Εφόσον τελικά επιλεγεί για το αρχικό σχήμα ο Μαουρίσιο πρέπει να βγει ένας εκ των Γιόζιπ Μίσιτς ή Ντόουγκλας Αουγκούστο εκτός 11άδας. Σ' αυτή την περίπτωση επειδή ο Μίσιτς είναι πιο έμπειρος και ο πιο σταθερός στη μεσαία γραμμή εδώ και πολλά παιχνίδια, μάλλον, θα προτιμηθεί ως παρτενέρ του Μαουρίσιο και ο Ντόουγκλας θα μείνει στον πάγκο, παρότι κι αυτός στα τελευταία ματς είναι πολύ καλός.

Εννοείται ότι στο σενάριο διδύμου κεντρικών χαφ Μίσιτς – Μαουρίσιο ο Κροάτης θα παίξει "6άρι" και ο Βραζιλιάνος "8άρι"¨, αφού έχει ικανότητες και στο δημιουργικό κομμάτι. Αυτό το δίδυμο βέβαια ίσως είναι κάπως βαρύ, λόγω του σωματότυπου και των δύο παικτών, αλλά πρόκειται για ένα θέμα στο οποίο είναι αρμόδιος ο Φερέιρα, που παίρνει και τις αποφάσεις.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Μαουρίσιο έπαθε ρήξη χιαστών, πριν από εφτά μήνες, στον αγώνα με τον Ατρόμητο στη Τούμπα στις 10 Μαρτίου πέρυσι.

Διαβάστε ακόμη...