«Ενθουσιασμένη για τα γκολ»

Από inpaok.com: Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Γκιζέλα Μπετανκούρτ μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Οδυσσέα Γλυφάδας,
Πηγή: inpaok.com
«Ενθουσιασμένη για τα γκολ»

για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στα Γιάννενα, για τον κόσμο της ομάδας, για τον νέο προπονητή, αλλά και για τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στον Οδυσσέα Γλυφάδας:

«Ήταν μια νίκη που την θέλαμε πολύ και δεν σκεφτόμασταν τίποτε άλλο. Η ομάδα είναι απόλυτα οργανωμένη. Δείξαμε πάθος για τη νίκη από την αρχή, διότι αυτή η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά, για να αποδείξει πως είναι εδώ για να πάρει το πρωτάθλημα».

Για τα τέσσερα γκολ που πέτυχε:

«Είμαι ενθουσιασμένη, γιατί είναι πάντα όμορφο να βοηθάς την ομάδα σου, πετυχαίνοντας γκολ και είμαι εδώ για να σκοράρω πολλά γκολ».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στα Γιάννενα:

«Προπονούμαστε για αυτό το παιχνίδι, σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι, την Δευτέρα (14/10) είχαμε ρεπό, για να πάρουμε τις απαραίτητες ανάσες. Το παιχνίδι με τον Οδυσσέα Γλυφάδας αποτελεί ήδη παρελθόν για εμάς και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες στο παιχνίδι κόντρα στα Γιάννενα».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Θα ήταν ωραίο να έρθουν να μας υποστηρίξουν, είναι πάντα ωραίο να σε στηρίζουν όταν αγωνίζεσαι. Θα ήθελα να τους καλέσω όποτε μπορούν να έρχονται, ώστε να δουν ένα όμορφο παιχνίδι και μια πολύ καλή απόδοση από εμάς».

Για την ομάδα και τον νέο προπονητή:

«Σαν ομάδα έχουμε βάλει τις βάσεις από την περσινή σεζόν και αυτό είναι καλό. Επίσης είναι όμορφο που νεαρές παίκτριες εντάσσονται στην ομάδα και πιστεύω πως πραγματικά έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε πολύ αυτοπεποίθηση φέτος μας βοηθάει έχουμε τον νέο προπονητή, ο οποίος περνάει τα δικά του στοιχεία στην ομάδα και μας βοηθάει πολύ. Επίσης, έχουμε καλές παίκτριες και πιστεύω πως θα κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά».

Διαβάστε ακόμη...