“Τον Παυλίδη τον ήξεραν όλοι, αλλά…”

Από sfina.gr: Η εμφάνιση του Βαγγέλη Παυλίδη, του νεαρού σαλονικιού ποδοσφαιριστή, με τη φανέλα της εθνικής ομάδας, γύρισε το ρολόι πολλά χρόνια πίσω για τον...
Πηγή: sfina.gr
“Τον Παυλίδη τον ήξεραν όλοι, αλλά…”

Παναγιώτη Κερμανίδη, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που πήρε από 4,5 χρόνων τον Βαγγέλη Παυλίδη και τον άφησε 16 χρόνων και μιας ημέρας να φύγει για την Κ17 της Μπόχουμ και να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία.

Ο βετεράνος ποδοσφδαιριστής του ΠΑΟΚ, ιδιοκτήτης της ακαδημίας "Μπέμπηδες", ήταν απόλυτος μιλώντας στον FOCUS 103,6 για τον Παυλίδη:

-"Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση βλέποντας τον Βαγγέλη στην ενδεκάδα της εθνικής και είπα ότι εί9ναι ευκαιρία να σκοράρει, κάτι που τελικά έγινε. Ήταν γκολ... Παυλίδη αυτό που έβαλε, έχει βάλει πολλά τέτοια στην Ακαδημία μας, με ψυχραιμία, όπως θα έπρεπε στο ΟΑΚΑ. Ο Παυλίδης ήρθε στην Ακαδημία από 4,5 χρόνων και έφυγε στα 16 του, είναι παιδί που έμενε πάνω από 15-20 λεπτά μετά το τέλος κάθε προπόνησης, για να κάνει βελτίωση τεχνικής, το αγαπούσε το ποδόσφαιρο και ήθελε να παίξει μπάλα σε μεγάλη ομάδα, γι αυτό και πέτυχε. Τον είχε κλείσει η Μπόχουμ, ενώ δεν είχε συμπληρώσει τα 16 του χρόνια και την επομένη που τα έκλεισε, πήρε το αεροπλάνο και πήγε στην Μπόχουμ. Το ξέραμε ότι θα φύγει. Πολύ καλός παίκτης είναι και ο αδερφός του, ο Βασίλης, που παίζει στην Κ19 της Σάλκε, είναι αριστεροπόδαρος σέντερ μπακ και κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα δω στην εθνική τον Βαγγέλη και τον Βασίλη, στην ίδια ενδεκάδα".

-"Όλες οι ομάδες ήξεραν τον Παυλίδη, ακόμη και ο ΠΑΟΚ, που θα μπορούσε εάν τον ήθελε, να τον είχε πάρει, αλλά φαίνεται ότι δεν τον επέλεξαν στα ταλέντα εκείνης της εποχής".

"Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, δεν έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά έχει μαζέψει βαθμούς και γενικά έχει καλή συγκομιδή. Είναι ένα πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο ρόστερ, πιο συγκροτημένη ομάδα και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι και πάλι πρωταθλητής".

-"Ο Βιεϊρίνια είναι μεγάλη υπόθεση, όπως και ο Μαουρίσιο και η επιστροφή τους θα βοηθήσει σημαντικά τον ΠΑΟΚ, αλλά θα πρέπει να επισημάνω ότι ο ΠΑΟΚ βρήκε αριστερό μπακ για πολλά χρόνια, τον Γιαννούλη, γι αυτό και ο Βιεϊρίνια πρέπει να παίξει μπροστά, εκεί που άλλωστε ήταν η θέση του. Θα είναι κρίμα και άδικο να βγει τώρα ο Γιαννούλης, που κάνει φοβερή χρονιά, ο Αντρέ μπορεί να παίξει μπροστά με μεγάλη άνεση".

"Ο Σφιντέρσκι είναι γκολτζλης και αυτό είναι φοβερό προσόν, είναι δεινός σκόρερ, ενώ ποντάρω και στον Άκπομ, το δίδυμο είναι καυαπληκτικό".

Διαβάστε ακόμη...