«Ανταγωνιστικοί κόντρα σε ΟΣΦΠ»

Από inpaok.com: Η πλέι-μέικερ του ΠΑΟΚ, Λολίτα Λύμουρα μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό,
Πηγή: inpaok.com
«Ανταγωνιστικοί κόντρα σε ΟΣΦΠ»

για τις αλλαγές της ομάδας σε σχέση με πέρσι, για το γεγονός πως δεν βρίσκεται πλέον στην Εθνική ομάδα, για τις αλλαγές στο ρόστερ, για τον κόσμο του Δικεφάλου, αλλά και για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Ήταν ένα παιχνίδι-must win για εμάς, διότι υπήρχε ο αποκλεισμός από το κύπελλο. Μπήκαμε μέσα στο γήπεδο, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας και έτσι ήρθε η νίκη. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς, γιατί ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και επειδή χρειαζόμασταν να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας για να συνεχίσουμε».

Για τις αλλαγές στην ομάδα σε σχέση με πέρσι:

«Η αλήθεια είναι πως η φιλοσοφία του συλλόγου έχει διαφοροποιηθεί. Όλες οι ομάδες έχουν τρεις ξένες και εμείς ξεκινήσαμε με δύο ξένες που ήρθαν αργά. Προσπαθούμε ακόμα να βρούμε την χημεία μας την συνεργασία μας, αλλά πιστεύω πως ο στόχος μας ο φετινός είναι να βγούμε μπροστά οι Ελληνίδες παίκτριες , ώστε να διακριθούν. Όπως είδαμε στο παιχνίδι κυπέλλου η Κωτούλα ήταν πολύ καλή, ενώ με τον Παναθηναϊκό η Σύρρα έπαιξε πολύ καλά. Μιλάμε για μια γκάμα αθλητριών οι οποίες είναι περίπου 25 χρονών, έχουν παίξει σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες και πιστεύω ότι τους δίνει και η ομάδα, αλλά και ο προπονητής την ευκαιρία να παίξουν και να βγουν μπροστά».

Για την πρώτη της χρονιά, όπου δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική:

Για να πω την αλήθεια, ακόμη δεν το έχω καταλάβει ότι είμαι χωρίς Εθνική. Το κατάλαβα το καλοκαίρι που έκανα πολλές διακοπές και νομίζω πως θα το εμπεδώσω το Νοέμβριο όταν θα έχει Εθνικές και δεν θα είμαι στις κλήσεις. Πιστεύω πάντως με τον ΠΑΟΚ, θα με βοηθήσει, διότι θα είμαι πιο ξεκούραστη».

Για τον κόσμο:

«Η αλήθεια είναι πως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε περισσότερο κόσμο. Είναι πολύ όμορφο που τα παιχνίδια μας μεταδίδονται από το κανάλι του ΑΣ ΠΑΟΚ στο youtube, όμως μπορεί να είναι και κακό, γιατί μας βλέπουν από το σπίτι και δεν έρχονται στο Παλατάκι (σ.σ. γέλια) άλλα όμως και με τον Παναθηναϊκό και με την Ελευθερία Μοσχάτου είχαμε περισσότερο κόσμο, κάτι που μας χαροποιεί».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Για να είμαστε ρεαλιστές, είναι σε άλλο επίπεδο, έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και δυστυχώς όλοι ξέρουμε πως είναι πρωταθλητής πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όλοι το ξέρουν αυτό. Από εκεί και πέρα εμείς θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, γιατί έπειτα έχουμε μια δύσκολη συνέχεια, έχουμε παιχνίδια που πρέπει να τα πάρουμε. Όπως είναι στα Χανιά, με τις Εσπερίδες, στην Λευκάδα. Να είμαστε ανταγωνιστικοί να βρούμε τις συνεργασίες μας, γιατί ακόμα εμείς βελτιωνόμαστε».

Διαβάστε ακόμη...